Mircea Lucescu este izolat în Kiev. Unde se adăpostește antrenorul român. "Nu sunt laș. Elțîn a lăsat lucrurile neclarificate"

Joi, 24 Februarie 2022, ora 10:06 15466 citiri
Mircea Lucescu . Foto: Facebook / FC Dynamo Kyiv

Mircea Lucescu este în mijlocul războiului. Rusia a atacat Ucraina și antrenorul român se află la Kiev.

Lucescu este izolat în țara vecină și se adăpostește în cantonamentul echipei Dinamo Kiev de la marginea capitalei, acolo unde a locuit de când a semnat cu formația campioană a Ucrainei.

Conform unor surse Ziare.com, tehnicianul român nu a vrut să-și lase jucătorii singuri la Kiev. Lucescu a preferat să zboare din Istanbul spre Ucraina, în loc să vină în România.

"Deocamdată stau și aștept să văd ce se întâmplă. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Inhulets Petrove, locul 14, la Kiev, dar să vedem ce e cu starea de urgență.

Ministrul Tineretului și Sportului a suspendat orice manifestare sportivă pentru 30 de zile… Parlamentul a ratificat starea de urgență, e clar că nu mai jucăm deocamdată. Să vedem până când ține nebunia asta.

Vai de capul nostru ce ne este dat să trăim, n-aș fi crezut niciodată că mai este posibil așa ceva… Elțân a lăsat lucrurile nepuse la punct… așa încurcate, neclarificate după destrămarea Uniunii Sovietice…

Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva. În niciun caz…

Păi aș da un exemplu negativ pentru toată lumea… de frică, de panică, de neseriozitate… cum să fac așa ceva? Să sperăm că n-o să fie nimic și s-or potoli oamenii ăștia mari și fără minte… să le vină mintea la cap.

Lumea așteaptă, ce să facă? Totul depinde de ruși, nu de ucraineni, că nu ei atacă… Să vedem și ce efect au, dacă au, sancțiunile astea internaționale date rușilor", a declarat Mircea Lucescu pentru fanatik.ro

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Are dreptate ! Elțîn, Soros și cu Cioloș au lăsat problemele ...