Vestea care redeschide lupta din PSD pentru candidatul la Cotroceni: Mircea Geoană suferă de o boală severă

Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 14:12 59513 citiri
Mircea Geoană are probleme de sănătate FOTO captura TV

Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO, și principalul nume vehiculat din tabăra PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024, are probleme grave de sănătate.

Înaltul oficial NATO, care a pierdut alegerile din 2009, în favoarea lui Traian Băsescu, ar fi fost diagnosticat cu un cancer limfatic, care l-a transformat destul de serios, după cum susține infoziare.ro

Schimbarea de look a lui Geoană (64 de ani) a apărut în ultimele trei luni, fiind vizibilă după nunta fiicei sale, care a avut loc în august la București.

Tratamentul intens pe care l-a urmat pare să fi dat roade, boala fiind în curs de vindecare, așa explicându-se și prezența sa activă la evenimentele din viața profesională. Chiar zilele acestea, Mircea Geoană se află în România, unde participă la reuniunea ministerială NATO de la București, alături de alți înalți oficiali ai pactului nord-atlantic.

Mircea Geoană a urmat o carieră prodigioasă de diplomat în MAE român. A fost, pe rând, director de Direcție și ambasador al României în SUA. Revenit în țară la încheierea mandatului de la Washington, a intrat în PSD unde a candidat la poziția de președinte al partidului, fiind cel care l-a învins în alegerile interne de după 2004 pe Ion Iliescu. Apoi, s-a luptat cu Traian Băsescu în alegerile prezidențiale din 2008, pierdute la o diferență de doar câteva mii de voturi. Ulterior, Geoană a fost numit în funcția de secretar general adjunct al NATO.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News