Prefectul de Braila si-a scris demisia (Video)

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 13:59 1491 citiri
Foto: cursdeguvernare.ro

Prefectul de Braila, Gheorghi Obreja, a declarat vineri ca nu a mai asteptat decizia Guvernului in ceea ce-l priveste si si-a scris demisia din functie, care va intra in vigoare cu data de 1 februarie.

"Nu mai astept decizia Guvernului, mi-am dat acum demisia, incepand cu data de maine, am lasat-o pe masa. Vreau sa va spun ca daca membrii Comandamentului pentru Situatii de Urgenta se vor intruni acum intr-o adunare, sunt in cadru nelegal. Eu nu ma agat de nicio functie. Nu m-am agatat in viata mea. Am 57 de ani si vreau sa plec cu demnitate din aceasta functie", a declarat Obreja.

Prefectul de Braila va fi demis - a stat blocat doua zile in nameti (Video)

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a anuntat vineri ca prefectul de Braila, Gheorghi Obreja, va fi demis in urmatoarea sedinta de Guvern pentru proasta gestionare a situatiei legate de localitatile izolate din cauza zapezii.

"Domnul prefect de Braila, asa cum a anuntat primul ministru, va fi demis intr-o sedinta de Guvern, pentru ca prefectii si subprefectii se numesc si se elibereaza din functie prin hotarari ale Guvernului", a spus Dusa.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News