Mircea Dusa: O demisie a lui Antonescu nu ar afecta USL

Miercuri, 01 August 2012, ora 13:35 2850 citiri
Foto: RFI Romania

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Mircea Dusa, afirma ca o eventuala demisie a lui Crin Antonescu nu ar destabiliza Uniunea Social Liberala. Social-democratul considera ca USL este "o constructie foarte solida".

Intrebat, la RFI Romania, daca o eventuala demisie a lui Crin Antonescu ar destabiliza sau ar afecta intr-un fel sau altul Uniunea Social Liberala (USL), Mircea Dusa a raspuns: "Nu cred, pentru ca USL-ul este o constructie foarte solida, este realizata de doi ani de zile, cu un obiectiv foarte clar, acela de a guverna Romania si a guverna Romania in interesul romanilor".

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a fost intrebat marti daca isi mentine decizia de a demisiona, in cazul in care Traian Basescu revine la Cotroceni. Antonescu a raspuns ca decizia sa este luata, este ferma si va fi anuntata la momentul potrivit, dupa finalizarea referendumului.

"Eu am proprietatrea vorbelor mele si am de 20 de ani, de cand fac politica, proprietatea, intelesul si responsabilitatea declaratiilor mele. Decizia mea este luata, este una ferma, este una in conformitate cu toate principiile pe care am facut si fac politica si va fi anuntata in momentul potrivit", declara Crin Antonescu.

Citeste mai multe despre Dusa (PSD): O demisie a lui Antonescu nu ar afecta USL pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News