Mircea Dinescu dă de pământ cu Mihai Rotaru după demiterea lui Reghecampf. "Săracul... mi-e milă de el, are probleme"

Marti, 14 Iunie 2022, ora 16:32
4257 citiri
Mircea Dinescu dă de pământ cu Mihai Rotaru după demiterea lui Reghecampf. "Săracul... mi-e milă de el, are probleme"
Mircea Dinescu

Mircea Dinescu îl atacă dur pe Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, după ce acesta l-a demis pe Laurențiu Reghecampf.

Scriitorul nu este de acord cu decizia luată de șeful oltenilor și lansează un val de critici la adresa finanțatorului.

Laurentiu Reghecampf a fost dat afară de la Craiova după ce oltenii au pierdut Cupa României, obiectiv important în sezonul trecut.

El a fost înlocuit cu Laszlo Balint, fost antrenor la UTA Arat.

Pe lângă evoluția slabă a echipei, Mihai Rotaru i-a imputat și participarea la emisiuni mondene, sugerând că a stricat imaginea clubului.

Anul trecut, Laurențiu Reghecampf a fost unul dintre invitați emisiunii realizate de Mircea Dinescu la Prima TV.

"Mi-e milă de oamenii ăștia. Eu nu-l cunoșteam pe Reghecampf, la emisiune am făcut-o. Mi s-a părut un băiat cumsecade, delicat și chiar timid. Nu avea decât de câștigat stând cu mine la taclale. Unde să stea un antrenor, numai la babaroase?

Ce, e bebeluș, să ceară voie? Vreau să fac pipi, tovarășe. Este un antrenor, o figură. Cum să ceară voie să meargă la Dinescu? De ce trebuie să anunți? Imaginea clubului nu avea decât de câștigat.

În primul rând, și-a arătat latura omenească. A gătit, se pricepe puțin. Conveniserăm să nu vorbim nimic despre viața lui sentimentală și am acceptat cu mare plăcere.

Nu-mi place să vorbesc despre ce faci în timpul liber, cu cine te culci. Am discutat despre fotbal, au cântat și imnul Craiovei acolo, a fost o chestie foarte simpatică.

Ăștia nu înțeleg. Îl ții pe Reghecampf cu capacul pe oală? De ce? Să cadă capete deoarece un antrenor al Craiovei vine la o emisiune de mare succes, unde se cântă muzică tradițională, unde se gătește mâncare oltenească?

Duminică o să propun conducerii televiziunii să reluăm acea emisiune. Acest domn mi-a făcut reclamă mascată. Cum îl cheamă? (i se transmite: Mihai Rotaru) Săracul... mi-e milă de el, are probleme", a spus Dinescu la "Focus", pe PrimaTV.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Mircea Dinescu, #Laurentiu Reghecampf, #Mihai Rotaru, #Universitatea Craiova , #stiri Laurentiu Reghecampf