Mircea Diaconu nu-l vrea pe Becali in PNL: Nu-mi plac cockteilurile

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 14:42
2668 citiri
Mircea Diaconu nu-l vrea pe Becali in PNL: Nu-mi plac cockteilurile
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a declarat, joi, ca nu sustine ideea intrarii lui George Becali in partid, deoarece nu-i plac "cocktail-urile de orice" in politica.

Intrebat daca ar sustine intrarea europarlamentarului George Becali in PNL si cum s-ar vedea in postura de coleg de partid cu acesta, Diaconu a raspuns: "Mie nu-mi plac lucrurile astea, amestecurile astea, cocktail-urile astea de orice", a comentat senatorul.

Nicolaescu, despre intentia lui Gigi Becali de a se alatura PNL: O oferta exotica

El a precizat ca nu va sustine aceasta idee.

Fenechiu: Banii lui Becali nu sunt un argument convingator pentru o fuziune cu PNL

Pe de alta parte, un alt vicepresedinte PNL, Relu Fenechiu, a evitat sa precizeze daca este impotriva fuziunii cu PNG, insa a afirmat ca ratiunea banilor nu ar trebui sa fie motivul unui astfel de demers.

"De regula gandesc de doua ori inainte de a face o astfel de afirmatie (...) Sub nicio forma nu facem o fuziune pentru un sediu, fie el si de un milion (de euro, n.red.). Nu e asta principalul argument. Intr-adevar, in campanii e nevoie de fonduri si noi, PNL, chiar daca suntem un partid elitist, nu am fost niciodata experti in a atrage fonduri la fel ca celelalte partide mari din Romania, dar chiar si asa nici acesta nu este un argument convingator", a mai sustinut Fenechiu.

Europarlamentarul George Becali a sustinut, intr-o interventie la RTV, ca in urma cu trei-patru zile a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL.

El a relatat ca i-ar fi spus liderului liberal ca poate veni in PNL pentru statutul de simplu membru de partid, urmand ca sediul in valoare de 1 milion de euro sa intre in proprietarea PNL.

Hasotti: Nu as fi foarte incantat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali

Liderul PNL Puiu Hasotti afirma, potrivit RFI, ca nu este foarte incantat de o fuziune cu Partidul Noua Generatie, el precizand ca o decizie in acest sens ar trebui luata dupa alegeri.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Diaconu Gigi Becali, #Mircea Diaconu fuziune PNL PNG, #Fenechiu Gigi Becali, #Fenechiu fuziune PNL PNG , #PNL