Mircea Cartarescu, mesaj pentru 2016: Ma despart mai departe de cinism si de ura

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 09:327806 citiri
Mircea Cartarescu, mesaj pentru 2016: Ma despart mai departe de cinism si de ura
Foto: Facebook/Mircea Cartarescu

Scriitorul Mircea Cartarescu transmite un mesaj emotionant si optimist la intrarea in 2016.

"Am trecut prin ani grei, din care sper ca am invatat ceva pentru cat mi-a mai ramas de trait. Cred mai departe, si mai mult decat inainte, in bunatate, blandete, gandire pozitiva, empatie, caldura umana. Ma despart mai departe de cinism si de ura.
Va doresc tuturor ani mai buni si mai senini, in care sa pastrati viu stropul de speranta care ni s-a dat. La multi ani!", a scris pe Facebook Mircea Cartarescu in ultima zi din 2015, alaturi de o poza in care este infatisat alaturi de familie.

Intr-o postare ulterioara, scriitorul care in 2015 a castigat Premiul de Stat al Austriei pentru Literatura Europeana, pentru intreaga sa opera si recunoasterea internationala de care se bucura, a revenit cu o noua fotografie.

"N-am vrut ca ultima postare din anul asta sa fie o poza in care sunt intors cu spatele. Puteti sa-i spuneti superstitie, dar cred ca asa e mai bine. Din nou, deci, la multi ani!", a explicat Cartarescu.

Am trecut prin ani grei, din care sper ca am invatat ceva pentru cat mi-a mai ramas de trait. Cred mai departe, si mai...Posted by Mircea Cartarescu on Thursday, December 31, 2015

N-am vrut ca ultima postare din anul asta sa fie o poza in care sunt intors cu spatele. Puteti sa-i spuneti superstitie, dar cred ca asa e mai bine. Din nou, deci, la multi ani!Posted by Mircea Cartarescu on Thursday, December 31, 2015

B.B.