Când poate fi văzut „Mirciulică”, unul dintre cele mai așteptate filme românești ale anului: „Mi-am băgat toți banii în visul meu” VIDEO

Luni, 03 Ianuarie 2022, ora 08:56 18371 citiri
Tanti Lenuța din Chinteni este personaj în filmul produs de Mircea Bravo FOTO Youtube (captură)

Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, cu peste un milion de abonați, a anunțat în ultima postare de pe canalul său de Youtube când poate fi urmărită în cinematografe comedia „Mirciulică”, filmul de lungmetraj produs împreună cu asociatul său, Cristian Iliușan.

Mircea Bravo și Cristi Iliușan au anunțat că luna mai sau iunie filmul „Mirciulică”, în care apar personajele deja celebre în filmările cu Mircea Bravo, inclusiv „bunica - tanti Lenuța”, va fi lansat în cinematografe. „Mi-am băgat toți banii în visul meu”, este titlul postării de la început de an 2022 în care Mircea Bravo anunță lansarea filmului în luna mai sau luna iunie.

Cei doi asociați ai Bravo Production au anunțat că filmul a costat aproximativ 300.000 de euro, dar s-au arătat optimiști că vor scoate banii investiți și vor putea produce în continuare alte filme. „Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Iliușan.

Filmele produse de Mircea Bravo și echipa sa strâng milioane de vizualizări, sunt foarte apreciate de public, iar asta se simte și în veniturile societății Bravo Productions, care a înregistrat în 2019 o triplare a cifrei de afaceri.

Succesul de care se bucura Mircea Bravo în mediul online se vede și în veniturile înregistrate de firma Bravo Productions, înființată în 2015 de Mircea Popa și colegul său, Cristian Iliușan. Potrivit bilanțului financiar depus de Bravo Productions în 2020, compania a avut in 2019 un număr mediu de doi angajați, venituri de 1,8 milioane lei și un profit de 1,3 milioane lei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News