Vloggerul Mircea Bravo, videoclip de 50.000 de euro la Alba Iulia. Ce va face de acești bani vedeta din online

Autor: N.G.
Sambata, 12 August 2023, ora 18:27
4476 citiri
Vloggerul Mircea Bravo, videoclip de 50.000 de euro la Alba Iulia. Ce va face de acești bani vedeta din online
Mircea Bravo FOTO captură video Youtube

Vloggerul Mircea Bravo este prezent weekend la Alba Iulia pentru a realiza un videoclip în care să prezinte cum au fost implementate diverse proiecte cu finanțare europeană în orașul din Ardeal.

Mircea Bravo va primi de la Primăria Alba Iulia 50.000 de euro pentru această prestație. Banii vin tot de la Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală.

„Video-ul va fi promovat de către vlogger pe rețelele sale de social media (Youtube, Facebook, Tik Tok, Instagram) pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse”, se arată într-un document postat pe pagina de internet a instituției.

Cunoscutul vlogger, cunoscut publicului larg sub numele de Mircea Bravo, se va afla în weekend la Alba Iulia, împreună cu echipa sa (din care nu lipsește ”Bunica”), pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local.

Proiectul GROW a început la data de 01.10.2022 și are o durată de 12 luni, fiind implementat de către Municipiul Alba Iulia în parteneriat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) din cadrul Ministerului Educației Naționale. Acest program își propune să crească gradul de informare și conștientizare privind beneficiile și rezultatele proiectelor implementate prin fonduri europene, la nivel regional, în toate țările Uniunii Europene”, au mai susținut reprezentanții primăriei.

Prin GROW va fi realizată și o campanie media de impact pe rețelele de social-media (YouTube, Facebook, Tik Tok, Instagram), pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse.

Ce conține contractul cu Mircea Bravo

Potrivit Primăriei Alba Iulia, obiectivul contractului este „realizarea unui video în Alba Iulia cu un vlogger pentru promovarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local (reabilitarea Cetății Alba Carolina, măsuri de eficientă energetică la nivelul Centrului de zi pentru vârstnici, Liceului Sportiv, clădirilor rezidențiale reabilitate, precum și cadre cu viitoarele autobuzele electrice etc”.

Ulterior, vor avea loc: postare video pe pagina de Youtube și Facebook a vloggerului; postare pe contul de Tik Tok al vloggerului; postare pe contul de Instagram al vloggerului, dar și participarea la diverse evenimente desfășurate în Alba Iulia, de comun acord cu autoritatea contractantă, și promovarea orașului prin crearea și publicarea de conținut video”, au precizat reprezentații instituției.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#mircea bravo, #bani videoclip, #alba iulia , #stiri vedete