Noi stenograme - Mircea Basescu, sunat de Bercea din inchisoare: Finule, cumetre, trebuie sa rezolvam!

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 22:30
9245 citiri
Noi stenograme - Mircea Basescu, sunat de Bercea din inchisoare: Finule, cumetre, trebuie sa rezolvam!

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost sunat de Bercea Mondial din inchisoare, la sfarsitul anului 2013, acesta plangandu-se ca se afla dupa gratii desi este nevinovat.

In stenogramele publicate de Romania Tv se arata ca Bercea Mondial i-ar fi cerut lui Mircea Basescu un avocat experimentat si l-ar fi intrebat daca "Mateut ala" e bun.

Fratele presedintelui i se adreseaza cu apelativul "finul" si "cumetre" si ii spune ca ii trebuie "un avocat ca lumea" si ca "trebuie sa rezolvam".

Mircea Basescu: Alo!

Bercea: Sa traiesti nasicule! Finu' Bercea te deranjeaza.

Mircea Basescu: Sanatate!

Bercea: Ma nasicule! Ce se intampla, ma? Puscarie degeaba facuta ma, nasule, ma.

Mircea Basescu: Stiu! Stiu! Am auzit si eu. Lasa-ma sa ma documentez si eu sa vad ce e.

Bercea: Pai, nu-mi gasesti un avocat bun, domnule?! Sa-mi gasesti un avocat bun.

Mircea Basescu: Trebuie sa gasim.

Bercea: Mateut ala e bun? Mateut?

Mircea Basescu: Nu stiu despre cine este vorba. Lasa ca gasesc eu si vorbesc eu cu Florin.

Bercea:... Puscarie nevinovat ma, nasule, ma? Fara sa-l tai... I-a dat un an de zile si lui nevasta-mea. Si lui fi-miu. Nevinovat.

Mircea Basescu: Stiu, ca am vorbit cu ea.

Bercea: Deci, i-a dat un an cu executare. Ramane copiii aia mici... Mi-a distrus familia.

Mircea Basescu: Finule! Cumetre! Iti trebuie un avocat ca lumea!

Bercea: Da!

Mircea Basescu: Iti trebuie un avocat ca lumea! De acolo, de prin Bucuresti, din Constanta, asta este! Trebuie sa rezolvam!

Noi inregistrari in cazul Mircea Basescu - Capatana, unui fiu al lui Bercea: Voi va faceti treburile si fraierul plateste?

Noi stenograme cu Mircea Basescu: Amenintari cu moartea ale fiului lui Bercea

Pe langa interceptarea convorbirii dintre cei doi, la dosarul lui Mircea Basescu apare si convorbirea acestuia cu Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, care ii cere "scoate-l domnule!", iar fratele presedintelui ii raspunde ca "e al dracului de greu". De asemenea, din inregistrari reiese ca Bercea Mondial a mai apelat la Mircea Basescu, atunci cand Florin Anghel a fost arestat.

Florin Anghel: Hai sa-ti mai zic eu... mai ti... mai stii cand venea el (Bercea Mondial - n.red.) sa ma scapi pe mine acum doi ani?

Mircea Basescu: A!

Florin Anghel: Cand am fost eu arestat? Stii ca eu am scapat si dosarul s-a finalizat acum trei ani? Doi ani.

Fanica Anghel (sotia lui Bercea): Mda.

Mircea Basescu:Uite, nu stiam.

Florin Anghel: Dosarul s-a finalizat si eu am scapat. Am mers cu el asa...stii? Si mi-a dat cu suspendare 8 luni... Si uite si cu el e la fel. Scoate-l domnule!

Mircea Basescu: E al dracului de greu!

Marti a aparut primul interviu dat de Mircea Basescu din inchisoare, care spune ca nu i se trage de la fini, ci "e mana altcuiva" si ca "s-a umblat pe inregistrari".

Mircea Basescu, interviu din inchisoare: Nu mi se trage de la fini, e mana altcuiva. S-a umblat pe inregistrari

Mircea Basescu ramane in arest

Mircea Basescu ramane in arest, dupa ce judecatorii de la Tribunalul Constanta au respins, vineri, cererea sa de schimbare a masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#Mircea Basescu sunat Bercea Mondial, #stenograme Bercea Mircea Basescu, #inregistrari Bercea Mircea Basescu , #Bercea Mondialu