Mircea Basescu, scos din DNA pe usa din spate, cu mainile incatusate

Joi, 19 Iunie 2014, ora 20:286892 citiri
Mircea Basescu, scos din DNA pe usa din spate, cu mainile incatusate
Foto: Romania TV

Mircea Basescu, fratele presedintelui, a fost dus, in jurul orei 20:00, de la sediul DNA, catre arestul Politiei Capitalei, unde isi va petrece noaptea si ziua de maine, dupa ce pe numele sau a fost eliberata o ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Fratele presedintelui Traian Basescu a fost scos din sediul DNA Bucuresti pe o usa secundara, in loc de usa principala pe unde a intrat. Mircea Basescu a fost urcat intr-o masina a DNA fara insemne, arata Realitatea TV.

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, retinut pentru 24 de ore

Conform legeii, fratele presedintelui a fost dus cu catuse la maini, insa acesta a preferat sa le acopere cu haina de privirile jurnalistilor.

Mircea Basescu a ajuns la DNA: Hai, dati-o incolo de treaba!

Procurorii anticoruptie au dispus masura retinerii lui Mircea Basescu incepand de joi, ora 19:05, pana vineri, la aceeasi ora.

Procurorii precizeaza, in ordonanta de retinere, ca "exista probe si indicii temeinice din care rezulta suspiciunea rezonabila" ca Mircea Basescu, in perioada februarie 2011 - februarie 2012, a primit suma de 250.000 de euro de la un denuntator, prin intermediar.

V.D.