Mircea Basescu, audiat la DNA in cazul Nati Meir

Miercuri, 30 Iulie 2014, ora 10:414227 citiri
Mircea Basescu, audiat la DNA in cazul Nati Meir

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, este audiat la DNA, miercuri, in cazul scrisorii depuse de avocatul sau in care Nati Meir il denunta pe Pavel Abraham.

Potrivit B1 TV, Mircea Basescu este audiat ca denuntator, dupa ce avocatul sau a depus la DNA o scrisoare in care Nati Meir il acuza pe avocatul familiei lui Bercea Mondial ca a incercat sa il convinga sa dea declaratii false despre presedintele Traian Basescu.

Astfel, fratele presedintelui trebuie sa explice ce a citit in scrisoarea de la Nati Meir, evenimentele la care face referire acesta avand loc in anul 2012.

Avocatul lui Mircea Basescu a depus la DNA o scrisoare in care Nati Meir il denunta pe Pavel Abraham

Potrivit avocatului lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, Nati Meir, care se afla in prezent in inchisoare, a scris ca Pavel Abraham a incercat sa-i promita avantaje in schimbul unor declaratii despre presedintele Traian Basescu.

"Azi am adus la cunostinta DNA scrisoarea primita de catre Mircea Basescu in arest de la Nati Meir, in care Nati Meir spune despre domnul avocat Pavel Abraham ca s-ar putea face vinovat de anumite fapte de coruptie. Noi am adus la cunostinta organelor de ancheta acest lucru", a declarat, luni, avocatul Nelu Tasca, aratand ca scrisoarea este "un fel de denunt".

Nati Meir se afla in inchisoare, fiind condamnat in doua dosare, unul de trafic de influenta si unul de inselaciune.