Mircea Basescu, 4 ani de inchisoare cu executare: Ce a vorbit cu Traian Basescu

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 16:356885 citiri
Mircea Basescu, 4 ani de inchisoare cu executare: Ce a vorbit cu Traian Basescu
Foto: Antena 3

Mircea Basescu, condmanat vineri la patru ani de inchisoare cu executare de catre magistratii Tribunalului Constanta, spune ca nu impartaseste viziunea judecatorilor, fapt pentru care contesta decizia.

"Ce sa fac? Ce va asteptati sa fac? Nu este o pedeapsa meritata. Este punctul meu de vedere. Instanta are punctul ei de vedere. Vom merge la Curtea de Apel si vom vedea ce va decide. Nu comentez deciziile instantei. Bineinteles (ca ma asteptam la o achitare - n.red.) ", a spus Mircea Basescu, intrebat despre ce va face in continuare, potrivit Antena3.

Fratele fostului presedinte a admis ca a vorbit cu acesta despre sentinta, dar ca nu are cum sa il ajute.

"Am vorbit cu Traian. Normal ca nici el nu a fost bucuros. Cum sa ma ajute el?", a adaugat Mircea Basescu.

Mircea Basescu, 4 ani de inchisoare cu executare - sentinta nu este definitiva

Mircea Basescu a fost condamnat, vineri, la patru ani de inchisoare cu executare de catre judecatorii Tribunalului Constanta, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si complicitate la trafic de influenta. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Mircea Basescu, 4 ani de inchisoare cu executare - sentinta nu este definitiva

Fratele presedintelui este judecat in acest dosar, alaturi de Marian Capatana, pentru mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a interveni si a obtine decizii favorabile acestuia in instanta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News