Izaura, fata lui Bercea Mondialu: Capatana a venit cu 20.000 de euro de la Mircea Basescu, sa nu dam filmarile

Joi, 19 Iunie 2014, ora 18:25
11678 citiri
Izaura, fata lui Bercea Mondialu: Capatana a venit cu 20.000 de euro de la Mircea Basescu, sa nu dam filmarile
Foto: wn.com

Izaura, fiica lui Bercea Mondialu, a dezvaluit ca a primit 20.000 de euro de la intermediarul Marian Capatana, in urma cu doar o saptamana, pentru a nu preda la DNA inregistrarile in care Mircea Basescu apare discutand despre retunarea banilor primiti pentru facilitarea eliberarii tatalui ei din inchisoare.

"Marian Capatana m-a sunat saptamana trecuta, seara, cand eu mancam cu fratii mei. 'Izauro, vin la tine!'. 'De ce Mariane sa vii?'. 'Izauro, vin! Taci ca ne asculta astia, eu vin!'. Si a venit cu 20.000 de euro. 'Nu mai dati filmarile care le aveti cu noi, ca se razbuna tara pe noi!'", a povestit Izaura, la Antena 3.

Ea a prezentat o foaie pe care era scris un text in care Marian Capatana recunoastea ca ii aduce cei 20.000 de euro si se angaja sa ii returneze inca 260.000 de euro.

Femeia a sustinut ca Marian Capatana i-a cerut sa scrie ca banii erau pentru niste afaceri, dar ca ea s-a opus. "Mariane eu pe tine te las liber, si eu intru in puscarie", a relatat ea dialogul cu Capatana.

Mircea Basescu, scandal cu mita, santaj, trafic de influenta, Bercea Mondialu, interceptari si DNA

"Mi-era frica sa nu ne faca si asta vreun frangrant", a sustinut Izaura, prezentand motivul pentru care nu a vrut sa ia banii pur si simplu, ci cu un document scris. Ea dezvaluit si ca initial pentru eliberarea lui Bercea Mondialu se ceruse suma de un milion de euro.

In cele din urma, familia a negociat suma de 600.000 de euro. "Prima strigare a fost pentru un milion de euro. Am vandut trei vile la Slatina, cate 200.000 de euro vila", a spus Izaura.

Intrebata daca familia detine filmari in care e vorba si de Codruta Kovesi sau Livia Stanciu, Izaura a negat. "Asta cu Livia Stanciu nu e filmata. Nu stiu, asa mi s-a spus", a spus ea.

"Rog DNA-ul asa cum ne-a arestat pe noi sa ii areasteaza si pe ei", a incheiat Izaura.

Mircea Basescu a depus un denunt pentru santaj, la sfarsitul lunii mai, dupa ce a fost amenintat cu divulgarea unor informatii compromitatoare daca nu plateste suma de 280.000 de euro. Cel care l-ar fi santajat pe Mircea Basescu este ginerele lui Bercea Mondialu, Marius Constantin. In dosar este cercetat si fiul lui Bercea Mondialu, Florin Anghel.

Ulterior, pe 13 iunie, Florin Anghel a depus si el o plangere penala impotriva fratelui presedintelui, prin intermediul avocatului sau, Pavel Abraham, acuzandu-l de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Izaura Anghel bani datorie Mircea Basescu, #Izaura Anghel Bercea Mircea Basescu, #Izaura bani Capatana , #Bercea Mondialu