Inregistrarile cu Mircea Basescu la "negocieri" sunt reale - expertiza ceruta de DNA

Luni, 07 Iulie 2014, ora 23:08
4946 citiri
Inregistrarile cu Mircea Basescu la "negocieri" sunt reale - expertiza ceruta de DNA
Foto: Arhiva

Avocatul familiei lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a dezvaluit, luni, ca a fost finalizata expertiza tehnica a inregistrarilor cu Mircea Basescu si aceasta atesta ca probele sunt reale.

"Astazi ne-a fost prezentata expertiza efectuata in analiza inregistrarilor pe care le-am prezentat noi drept probe si vreau sa va spun ca a fost concluzia expertului ca nu exista semne ca au fost modificate. Ceea ce inseamna ca sunt reale si orice discutii sunt de acum dupa parerea mea fara obiect. Ele sunt reale, nu s-au taiat, nu s-au combinat", a spus avocatul Pavel Abraham, la Antena 3.

Mircea Basescu, inregistrat la "negocieri" cu fiul lui Bercea Mondialu. Reactia fratelui presedintelui

Acesta a adaugat ca expertiza a fost facuta la cererea DNA.

"Expertiza a comandat-o DNA-ul. Am fost, am anuntat, am stabilit obiectivele impreuna cu DNA-ul. Dupa parerea mea, DNA-ul a procedat foarte corect, dupa lege si si rezultatul este ca atare. Expertul desemnat, pe care eu il apreciez, a dat acest verdict", a completat Abraham.

Acesta a mai dezvaluit ca mai ceruse o astfel de expertiza si inainte, de la un alt expert din Romania.

"Eu personal cand mi-am angajat raspunderea de a ma inrola in aceasta lupta, la acest nivel, mi-am luat masuri preventive. Mai exista un specialist in Romania caruia i-am cerut parerea anterior, ca sa stiu despre ce este vorba.

Noi stenograme cu Mircea Basescu: "Nici frate-miu nu are bani!"

N-am facut-o publica, desi aveam un punct de vedere. Dar am avut acea relativa certitudine ca lucrurile stau asa, de accea mi-am si permis sa sustin denuntul si lucrurile stau asa cum s-a vazut si domnul Mircea Basescu e privat de libertate", a conchis avocatul familiei lui Bercea Mondial.

Niste inregistrari audio-video din care ar rezulta ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni ca Bercea Mondial sa scape de inchisoare au fost facute publice, la jumatatea lunii iunie. Mai mult, potrivit acestora, seful statului ar fi stiut despre acest demers.

Noi stenograme in scandalul Mircea Basescu-Bercea Mondialu. Ce spune presedintele

Inregistrarile au fost difuzate de Antena 3, in prezenta lui Pavel Abraham, avocatul fiului lui Bercea Mondial, care a afirmat ca familia acestuia a decis sa le faca publice in contextul unor "suspiciuni cu privire la seriozitatea cu care se face ancheta" legata de plangerea pe numele lui Mircea Basescu, pentru un presupus trafic de influenta.

Mircea Basescu, fratele sefului statului, se afla in arest preventiv.

Noi stenograme cu Mircea Basescu: Amenintari cu moartea ale fiului lui Bercea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Mircea Basescu inregistrari cravata Bercea, #Mircea Basescu stenograme Bercea Mondialu , #Bercea Mondialu