Doi dintre copiii lui Bercea Mondialu nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu

Joi, 26 Iunie 2014, ora 23:044638 citiri
Doi dintre copiii lui Bercea Mondialu nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu

Fiica si fiul lui Bercea Mondialu, Izaura si Grinica Anghel, au primit interdictia de a se apropia de Mircea Basescu, de Marian Capatana sau de membrii familiilor acestora. Totodata, ei vor fi in continuare cercetati sub control judiciar.

Decizia a fost luata joi, de Tribunalul Constanta, iar Grinica Anghel are si interdictie de a parasi localitatea Draganesti Olt, potrivit Mediafax.

In cazul Izaurei Anghel, aceasta are interdictie de a parasi tara.

Bercea Mondialu si fiica sa le-au acuzat din nou pe Kovesi si Stanciu, la audierile DNA - surse

Cei doi copii ai lui Bercea Mondialu au si obligatia "sa nu se apropie de persoana vatamata Basescu Mircea, de martorul Capatana Marian-Adrian, din prezenta cauza, de locuinta si locul de munca ale acestora, de membrii familiilor persoanei vatamate si ai martorului, sa nu comunice cu aceste categorii de persoane direct sau indirect, pe nicio cale".

In cazul in care Izaura si Grinica Anghel vor incalca aceste dispozitii, masura controlului judiciar poate fi inlocuita cu cea a arestului la domiciliu sau chiar a arestului preventiv.

Avocatul lui Bercea Mondialu: Inregistrarile vor fi analizate, Mircea Basescu nu a fost amenintat cu moartea

Mircea Basescu si Bercea Mondialu, audiati la DNA

Mircea Basescu si Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondialu, au fost audiati, joi, la sediul DNA Bucuresti. De asemenea, au mai fost audiati si Izaura Anghel, Florin Anghel si Marian Capatana.

Sandu Anghel a dat explicatii in dosarul in care mai multi membri ai familiei acestuia au fost trimisi in judecata pentru santajarea fratelui presedintelui, in timp ce Mircea Basescu a fost audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.