Avocatul familiei lui Bercea Mondialu: Exista si alte inregistrari

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 18:023662 citiri
Avocatul familiei lui Bercea Mondialu: Exista si alte inregistrari
Foto: Front Press

Avocatul familiei lui Bercea Mondialu, Pavel Abraham, sustine ca exista alte inregistrari care ar putea sa il incrimineze pe Mircea Basescu.

Intr-o interventie la Romania TV, avocatul familiei Anghel a spus ca este de parere ca exista sanse ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mircea Basescu a pledat nevinovat in fata judecatorilor

"Dupa probele existente la dosar si din masurile pe care DNA le-a luat, eu cred ca exista sansele in aceasta directie (ca Mircea Basescu sa fie arestat - n.red.).

Probele sunt consistente, fara niciun fel de dubiu, in viziunea noastra si, sigur, este chestiunea doar de evaluare, in baza sustinerilor aparatorilor domnului Mircea Basescu, de catre judecatorul care are misiunea de a judeca aceasta cerere de arestare preventiva", a declarat Pavel Abraham.

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, retinut pentru 24 de ore

De asemenea, aparatorul legal al familiei lui Bercea Mondialu a spus ca se va intalni cu membrii acesteia pentru a vedea despre ce inregistrari este vorba si daca acestea pot fi folosite impotriva lui Mircea Basescu.

"Ma intalnesc cu familia Anghel, mi-au promis ca-mi vor da alte inregistrari, care sa confirme sustinerile lor. Voi vedea despre ce este vorba, iar daca au pertinenta, le voi promova. Eu cred ca adevarul e de partea celor pe care-i apar eu", a mai spus Pavel Abraham.

Mircea Basescu, scos din DNA pe usa din spate, cu mainile incatusate

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore, joi seara, fiind cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Mai exact, fratele presedintelui este acuzat ca ar fi primit de la Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondialu, 250.000 de euro pentru a interveni ca sa ii scoata tatal din inchisoare.

Intrucat Bercea Mondialu (Sandu Anghel) a ramas tot dupa gratii, fiul lui, Alexandru Anghel, l-a denuntat la DNA pe fratele presedintelui, angajandu-l ca avocat pe Pavel Abraham, care a prezentat la un post de televiziune o serie de inregistrari care sa sustina varianta clientului sau.

Comentarii
Anuca
rank 2
Cine este acest avocat care apara asemenea oameni? Sa-i fie rusine!