Verdict in cazul procesului dintre Mircea Badea si Robert Turcescu

Luni, 02 Decembrie 2013, ora 22:36 11096 citiri
Foto: paginademedia.ro

Mircea Badea intotdeauna a avut un limbaj putin spus liber, atat in emisiunea sa, "In gura presei", cat si in cele in care era invitat. Pentru afirmatiile sale, angajatul Antena 3 a fost dat in judecata de Robert Turcescu, fiind acuzat de "amenintari si instigare la violenta". Luni s-a dat si verdictul in acest proces.

Robert Turcescu a castigat procesul cu Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" trebuind sa ii plateasca 1 leu daune morale. Sentinta poate fi atacata cu apel.

In plus, conform unei decizii a Judecatoriei Sectorului 3, Mircea Badea, in calitate de parat, trebuie sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele si dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii, informeaza paginademedia.ro.

Mircea Badea a afirmat intr-o emisiune Sinteza zilei din luna martie: "Daca as trece pe un drum de munte si in stanga e o prapastie si asa cu doua degetele se mai tine de o frunzulita vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermanos, d-asta (...) nu numai ca nu il ajut, ma intorc cu spatele si plec. (...)

Daca vreodata in aceasta viata voi avea ocazia sa le fac rau, o sa le fac rau. Meticulos, incet si determinat", a spus Mircea Badea, facand referire la Dan Tapalaga, Sabin Orcan, Dan Turturica si Robert Turcescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News