Scandalul Mircea Badea-motociclisti: Marturii de la "enervarea urangutanului"

Sambata, 30 August 2014, ora 11:56
17651 citiri
Scandalul Mircea Badea-motociclisti: Marturii de la "enervarea urangutanului"
Foto: Antena 3

In ultimele zile, emisiunea lui Mircea Badea, facuta dintr-un studio improvizat in fata sediului televiziunii, a fost "bruiata" de mai multe grupuri de tineri. Unul dintre acestia a povestit pe blogul sau cum au decurs lucrurile, afirmand ca "Badea e un urangutan usor de starnit care face spume, atat in direct la tv, cat si in interiorul lui".

Acesta a povestit pe blogul sau, ca in serile zilelor de marti si miercuri s-au adunat circa 15 oameni, care se cunoasteau "mai mult sau mai putin de pe Internet" si au pus la cale "strategia de enervare a urangutanului".

"Da, suntem niste baieti care si-au dat intalnire pe Internet. Exact ca niste jucatori retarzi de League of Legends (joc video - n. red.) care isi pregatesc tactica pentru urmatoarele meciuri in retea", mentioneaza acesta.

Separat de acestia s-a creat si "plimbarea motociclistilor", cei care l-au deranjat si starnit pe realizatorul TV pe tot parcursul emisiunii, mai spune participantul la actiune.

Povestind cu lux de amanunte cum s-au intalnit, cum informatorul le-a dat unda verde sa intre in peisaj, acesta afirma ca, in cele din urma, impreuna cu prietenii de pe Interent, au ajuns in fata sediului. "Ne-am etalat cartoanele cu sloganuri ca 'Badea, nu ne bate', 'Badea e basist!' si am urlat tot felul de idiotenii ca la clasa a 5-a, cu unicul scop de a-l scoate din sarite", povesteste bloggerul.

"A fost frumos. Lumea radea pe margini"

"A fost frumos. Lumea radea pe margini, bodyguarzii se uitau neputinciosi, politia ne filma. Ce sa mai, am fost vedete pentru o seara. Vedete in grupul nostru de 20 de idioti care se intalnesc de pe Internet si se lauda la alti idioti cu ispravile lor, dar vedete", mai precizeaza sa blogul sau cel care l-a vazut pe Badea de aproape.

Acesta mai mentioneaza ca, aflat la cativa metri de realizatorul TV care isi facea emisiunea, "am avut grija sa ne laudam la toata lumea ca suntem sclavi basisti si ca suntem aici ori pentru ca am primit bani ori pentru ca suntem spalati pe creier".

S-a cantat "Eu sunt varan" si "10", melodia lui Chilian, chiar cand se termina emisiunea. In cele din urma, Mircea Badea s-a apropiat de grup, "gesticuland ca un politist de la rutiera cu Parkinson", incercand sa-i goneasca.

"Mircea, iti multumim!"

"In orice caz, imaginea pe care n-o s-o uit din seara asta o sa fie a unui bodyguard angajat al Antenei care isi bagase capul in piept pentru ca nu se mai putea abtine sa nu rada cand ii cantam lui Badea", mai povesteste bloggerul.

Concluzia celor doua seri e, in opinia internautului, ca "Badea e un urangutan usor de starnit care face spume, atat in direct la tv, cat si in interiorul lui. Si de asta, Mircea, iti multumim". Singurul scop al actiunii a fost, potrivit bloggerului, "sa facem vreo 30 de oameni sa se deplaseze pana in Baneasa cu unicul scop de a trolla un idiot care apare la tv".

Mircea Badea se afla, de cateva zile, si in mijlocul unui conflict cu mai multi motocliclisti. Problema a aparut dupa ce prezentatorul de la Antena 3 s-a plans de faptul ca un tanar pe motor a trecut prin fata studioului sau improvizat in fata sediului televiziunii la care lucreaza si a facut zgomot.

Scandalul Mircea Badea-motociclisti: "cretinisme, tupeu infantil" vs. "cancerul suprem jurnalistic"

In replica, zeci de tineri motociclisti au mers, miercuri seara, in zona televiziunii pentru a bruia transmisia lui Badea. Ei chiar au creat o pagina de Facebook "Claxonati-l pe Mircea Badea".

Si Raul Gheba, comediant, membru al Sector 7 si fost participant la "Romanii au talent", a venit sa-l enerveze pe Mircea Badea, el declarand ca a fost platit de Traian Basescu.

In replica, Mircea Badea a facut cateva declaratii pe o retea de socializare.

"N-ai cu cine. Iti pierzi timp, asculti cretinisme, suporti tupeu infantil, pusti care vor sa devina celebri, te straduiesti sa fii intelegator si conciliant...etc. Ei par ca sunt ok in final, dau mana, pleaca, dupa care in secunda doi te injura pe Youtube. Eu am gresit ca i-am bagat in seama. Sa-mi fie de bine!", a scris pe Facebook Mircea Badea.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mircea Badea conflict internauti, #Mircea Badea scandal Antena 1, #instigatori Mircea Badea, #bloggeri Mircea Badea scandal sediu Antena, #Mircea Badea urangutan , #stiri Mircea Badea