Razboi in Intact - Tolontan: Jignirea ziaristilor e singurul loc unde Badea si Basescu stau la aceeasi coada

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 21:00
4598 citiri
Razboi in Intact - Tolontan: Jignirea ziaristilor e singurul loc unde Badea si Basescu stau la aceeasi coada

Mircea Badea l-a atacat pe Catalin Tolontan in emisiunea sa de la Antena 3, "In gura presei", iar jurnalistul de la Gazeta Sporturilor, care face parte tot din trustul Intact, nu a ezitat sa ii raspunda.

Badea l-a numit pe Tolontan "propagandis basist" si l-a criticat pentru faptul ca sustine ca institutiile statului sunt independente si "nu sunt dictate de comanda jegoasa a lui Traian Basescu", potrivit paginademedia.ro

"Bun! E un fel de forma de viata denumita sugestiv Tolontan, tot pe aici, prin trustul Intact. Domnul Tolontan este un suporter manifest al lui Traian Basescu si a imbracat haina de propagandist basist.

Voiculescu, la inchisoare - razboi in Intact. Tolontan: Antena 3 a calcat in picioare judecatorii

Singurele momente in care s-a despartit de baseala a fost cele in care a aberat in Gala Bute. Se vede ca e propagandist cand acrediteaza ideea falsa ca institutiile justitiei sunt independente si nu sunt dictate de comanda jegoasa a lui Traian Basescu. Asta face Tolontan!

Deci domnul Tolontan a spus ca sunt atat de independenti astia de la DNA incat o sa vedeti ca o sa se lege si de doamna Udrea. Ce s-a intamplat de fapt? Pai Mariana Alexandru, sef in DNA, facuta KO in Gala Bute (...). Eu nu m-am hotarat multa vreme daca Tolontan e ticalos sau prost", a spus prezentantorul TV.

La randul sau, Catalin Tolontan a precizat ca nu va raspunde jignirilor lui Mircea Badea, dar ca nu este de acord cu el.

Mircea Badea: Tolontan, esti managerul gaura

"Jignirea noastra si, in general, a ziaristilor e poate singurul loc unde Mircea Badea si Traian Basescu stau la aceeasi coada. Dar n-am raspuns niciodata la insulta cu insulta. Inteleg ce spune Mircea Badea, dar nu sint de acord cu el. In acest moment, nu stim de ce s-a pensionat Mariana Alexandru. Avem doar fragmente de informatii.

Sigur ca, pentru noi, prinsi intre cei care ne vor discreditati si cei care ne fac ticalosi, desi ei insisi sint ireconciliabili, ar fi convenabil sa spunem ca pensionarea procuroarei e dovada ca toti cei care merg prea adinc in cazul Galei Bute o patesc", a declarat Tolontan.

Jurnalistul a asigurat ca publicul va fi lamurit in acest caz, pentru ca ziaristii vor urmari "pana la capat Gala Bute cu ideea ca nimeni nu e mai presus de lege. Jobul nostru ca ziaristi e sa gasim faptele si faptele vor vorbi apoi pentru ele".

Scandalul a izbucnit in contextul in care presa a relatat zilele trecute ca procurorul DNA Mariana Alexandru, care se ocupa de dosarul "Gala Bute" a cerut sa se pensioneze anticipat la varsta de 53 de ani, iar formalitatile au durat doar trei zile. In dosar ar fi implicata si Elena Udrea, care ar fi participat la organizarea evenimentului sportiv ce ar fi fost finantat din fonduri europene in mod ilegal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mircea Badea Catalin Tolontan, #Mircea Badea Tolontan Gala Bute, #Mircea Badea Tolontan DNA , #In gura presei
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Aha, Badea la-a demascat! Bravo! Urmeaza sa fie infierat de Gadea!
Poza bengosul2007
bengosul2007
rank 5
Mircea Badea președinte!