Mircea Badea: N-ar fi trebuit sa ma las scos din minti

Duminica, 31 August 2014, ora 20:53
9520 citiri
Mircea Badea: N-ar fi trebuit sa ma las scos din minti
Foto: Facebook/Mircea Badea chiar el

Mircea Badea i-a raspuns, duminica, Narcisei Iorga, membrul CNA care i-a cerut sa inceteze conflictul cu motociclistii, pe motiv ca nu ofera un exemplu bun.

"Dansa imi spune ca nu e ok nici ca am acceptat sa fac sparring sau ce-o fi cu unul dintre motociclisti, nici ca mi-am pierdut cumpatul in urma provocarilor repetate, recunoscute chiar de protagonisti in film.

Doamna, cred ca aveti dreptate suta la suta in legatura cu faptul ca m-am enervat rau si ca n-am acceptatca un provocator sa incalce legea si sa forjeze motorul stationat noaptea la cativa metri de blocuri si de o emisiune in direct. Asa e. N-ar fi trebuit sa ma las scos din minti. Din fericire nu s-a intamplat nimic de fapt", a scris Facebook Mircea Badea.

Realizatorul de la Antena 3 sustine ca nu intelege, totusi, care este problema cu sparringul, lupta pe care urmeaza sa o aiba cu un motociclist, avand in vedere ca sunt campionate de acest fel transmise la televizor.

Un membru CNA ia atitudine: Nu e ok, domnule Mircea Badea!

"Dar, ca sa fim corecti pana la capat, eu nici n-am lovit copii cu pumnul in gura ca Traian Basescu, motivand ca 'poate a zis ceva copilul', nici nu i-am vandut ca pe saci cu cartofi asa cum a facut Burci.

Nu v-am auzit indignandu-va in legatura cu astea, ba chiar ati si legitimat ce a facut Basescu. Oricum, va asigur ca am citit cu atentie opiniile dvs. si ca le voi lua in considerare", a incheiat Mircea Badea.

Narcisa Iorga, membru CNA, i-a transmis lui Badea ca nu este bine ceea ce face si il roaga sa inceteze aceste conflicte.

"Luati acest mesaj al meu ca pe un apel, domnule Mircea Badea, pe care vi-l fac, in ciuda injuriilor si amenintarilor dumneavoastra a caror tinta eu insami am fost. Sunteti un realizator de televiziune si din acest motiv sunteti un model pentru multi adolescenti si tineri, care s-ar putea sa va imite. Nu e ok! Va rog sa va opriti!", i-a transmis Iorga lui Badea.

Apelul membrului CNA vine dupa ce, de cateva zile, Mircea Badea a intrat in conflict cu niste motociclisti, care l-au deranjat in timpul emisiunii. Dupa mai multe certuri, unul dintre acestia l-a provocat pe Badea la lupta, iar realizatorul TV a acceptat, in cele din urma.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Mircea Badea Narcisa Iorga, #Mircea Badea scandal motociclist, #Mircea Badea Antena 3 , #stiri Mircea Badea