Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Mircea Badea explica de ce a pierdut meciul cu motociclistul. Ce ii transmite adversarul

Duminica, 09 Noiembrie 2014, ora 11:01
32662 citiri
Mircea Badea explica de ce a pierdut meciul cu motociclistul. Ce ii transmite adversarul
Foto: Eugen Georgescu/Kempo MMA Federatia Romana

Mircea Badea a vorbit, sambata, despre meciul pe care l-a disputat cu Teodor Emi, multiplul campion national in sporturile de contact care l-a provocat pe realizatorul Tv dupa ce acesta din urma a avut mai multe "meciuri verbale" cu niste motociclisti.

"Totul a fost in regula, adica au organizat un cadru absolut civilizat, ireprosabil. Am inteles la propaganda basista ca daca nu dau curs unei provocari mi-e frica. Nu mi-e frica, deci m-am dus pe persoana fizica, m-am inscris in federatie, cu toate formalitatile, am facut vizita medicala, a fost un cadru civilizat si perfect controlat.

Acum, eu am 40 de ani, nu am exercitiu specific cum e in fiecare sport. O repriza si jumatate, multiplul campion national a dat tot ce-a putut sa dea. Iata-ma! Probabil ca la fotbal in curtea scolii riscam sa ma accidentez mai mult decat acum cand nu am nici cea mai mica vanataie. Bun, dupa o repriza jumatate am zis 'cred ca e sufiecient', ca n-am conditie fizica specifica. Acum comentariile de dupa... stii cum sunt, n-ai cum sa le stavilesti niciodata", a spus Badea, sambata seara, la Antena3.

Mircea Badea, batut de un motociclist - Cum a incasat pumni si picioare (Video)

Acesta a precizat, insa, ca motociclistul-luptator a esuat in planul sau de a-l "calca in picioare".

"Eu am inteles ca asta era miza, ca tre' sa-mi dea ala in fata fara numar si in principiu sa ma calce in picioare si sa ma faca knockout... Uite-mi fata, ce sa vezi, nu am fost facut nici KO si nu am nici macar o vanataie", a mai spus realizatorul de la Antena3.

El le-a transmis insa si un mesaj luptatorilor profesionisti: "luptatorii profesionisti din Romania, sportivii profesionisti sa se astepte la provocari sportive ca eu am inteles ca orice provocare trebuie acceptata pentru ca altfel ti-e frica".

Teodor Emi: Am fost depasit de super-puterile lui

Cat despre Teodor Emi, acesta a scris pe o retea de socializare ca "alergatul si incasatul" lui Mircea Badea l-au depasit, astfel incat nu a reusit decat sa-l "invineteasca superficial".

"Imi asum faptul ca nu am putut sa-l invinetesc decat superficial pe Mircea Badea. Puterea mea de a lovi a fost cu mult depasita de super-puterile lui: alergatul si incasatul. Merita un nume de ring: Mircea Badea aka Alergatorul Incasator", a postat pe Facebook Teodor Emi.

Acesta a explicat imedit dupa meci si ca, totusi, l-a facut KO pe Mircea Badea, insa a fost vorba de knockout tehnic.

"S-a tinut mai bine decat ma asteptam, dar rezultatul a fost cel pe care l-am promis. Am promis sportului pe care-l practic si oamenilor care au avut incredere in mine. A fost TKO, adica knockout tehnic pentru ca Mircea Badea s-a retras", a declarat dupa meci Teodor Emi.

Ciuvica vrea desfiintarea federatiei: Tulburare mintala grava

Prezent sambata seara in aceeasi emisiune cu Mircea Badea, Mugur Ciuvica s-a aratat ceva mai suparat.

"Daca tot este domnul Badea aici...sanatosi suntem cu totii, mai putin la cap sunt aia care v-au provocat pe dvs. la lupte d-astea ca eu inteleg totusi ca basistii sunt retardati oarecum natural, dar chestia este foarte serioasa.

Adica nu as vrea sa devina chestia asta un exemplu, adica orice golanas karatist d-asta sa devina smecher. Am vazut ca dvs va pricepeti un pic, dar sa devenim fraieri noi astia care n-avem nici muschi si nici nu ne prea preocupa sa dam cu pumnii in oameni.

Am inteles ca asta e o federatie. Luni, federatia asta ar trebui desfiintata daca organizeaza lupte intre profesionisti si amatori asta este de tulburare mintala grava, indiferent ca amatorul, in cazul dvs, este cineva preocupat de chestia asta", a declarat si Mugur Ciuvica la Antena3.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Mircea Badea bataie motociclist, #Mircea Badea knockout motociclist , #Antena
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
Mircea,te rog eu,aranjaza tu,ca sa fac si io,un meci,cu baiatul asta
Poza meandrele concretului
meandrele concretului
rank 5
Ciuvică este doctor, rezerva lui Bănicioiu. Sănătatea în România cu