Mircea Badea ajunge la extreme - Vrea sa mearga la procesul lui Voiculescu: Eu as inchide Antena 3!

Marti, 05 August 2014, ora 09:56
10802 citiri
Mircea Badea ajunge la extreme - Vrea sa mearga la procesul lui Voiculescu: Eu as inchide Antena 3!
Foto: Antena 3

Realizatorul TV Mircea Badea a avut, luni seara, iesiri virulente, caracterizate printr-o violenta de limbaj specifica, la adresa unor colegi din presa.

In plus, Badea a anuntat ca ar inchide Antena3, daca ar fi in locul lui Dan Voiculescu, si a criticat "tortura" ca la Auschwitz, la care sunt supusi acuzatii si avocatii in dosarul ICA, nevoiti sa stea ore in sir in sala de judecata mult prea calduroasa si cu lumina insuficienta.

Badea a mai anuntat ca ar vrea ca, marti dimineata, sa ia parte la procesul lui Dan Voiculescu, dar se teme ca gestul lui sa nu ii faca rau fondatorului Intact.

"Noi sigur ca zicem, indiferent ce se intampla, noi mergem mai departe si nu o sa se schimbe nimic. Pentru mine o sa se schimbe totul, daca mersul e facut in sensul asta in care pare ca e facut. Pentru mine se va schimba totul. Eu m-as duce maine la proces, pentru ca sunt cetatean. Sedinta este publica si am dreptul sa ma aflu acolo. Nu mai pot sa ma uit pe live text, imi bat joc de mine.

M-as duce sa vad pledoariile finale, tot ce se intampla si vreau sa vad, pentru ca nu vreau sa imi relateze un prost cu microfon sau un prost care scrie agramat la calculator. Vreau sa vad pentru ca nu vreau sa uit o secunda. Ma gandeam sa nu ii fac rau lui Voiculescu Dan. Vreau sa vad, e dreptul meu sa vad procesul din sala. Nu vreau sa uit pe nimeni, niciun cuvant, nicio fata", a declarat Mircea Badea, invitat in emisiunea lui Mihai Gadea, Sinteza Zilei de la Antena 3.

Acesta a precizat ca se va mai gandi la acest lucru, adaugand, din nou, ca nu vrea sa ii faca rau lui Dan Voiculescu.

In timpul emisiunii, acesta a explicat de ce ar inchide el postul de televiziune la care lucreaza.

"Poate ar fi cazul sa ne reorientam. Eu i-am spus, de altfel, si domnului Voiculescu Dan. (...) I-am spus-o sincer, din suflet. Eu, daca as fi Dan Voiculescu, primul lucru pe care l-as face as inchide Antena 3. Dar fara sa ma mai gandesc. Pe loc. Fara Antena 3 si gata. Eu asta as face. As fi facut si, de ce sa te mint, cred ca as face-o si acum. Poate ca e cazul sa ne reorientam", a adaugat Badea.

Pe de alta parte, acesta considera ca lucrurile sunt deja aranjate in privinta lui Dan Voiculescu. Badea a acuzat de altfel conditiile in care se desfasoara procesul acestuia.

"Cum zicea fratele presedintelui Romaniei: 'Mersul era facut'. In dosarul asta la care noi asistam complet neputinciosi apare ca are mersul facut. Nu gasesc niciun motiv care sa tina de nimic uman ca sa torturezi oameni 11 ore. Nu gasesc niciun fel de motiv nici de natura juridica, nici de natura logica, nici de natura umana.

Astazi s-a stat de la 10 la 11 in sala aia la atatea grade. Nu e oxigen, caldura era infernala. Cand s-a lasat seara, nu era lumina suficienta, erau avocati care se uitau cu telefonul ca nu vedeau ce sa citeasca. De ce sa torturezi niste oameni? Care e motivul? Nu e niciunul. Am inteles. Trebuie sa faci investigatia vietii. Nu poti sa o faci fara sa torturezi? Nu poti sa o faci fara sa fii sadic? Nu poti sa pui oamenii sa stea de dimineata pana seara ca la Auschwitz. Ca nu e Auschwitz", a mai spus Mircea Badea.

Atac fara precendent la jurnalistii B1 TV

Ulterior, in emisiunea In gura presei, in vizorul prezentatorului TV au intrat si jurnalistii de la B1 TV, criticati pentru o emisiune in care l-au invitat pe Gheorghe Mencinicopschi, implicat in dosar.

"Japitele alea de la B1, nenorococitii aia, otropele alea, jegosii aia, sinistrii aia, odiosii aia, jivinele alea de la B1 au un tupeu fabulos. Ma uitam la o emisiune...emisiune..eram singurul telespectator. E unul inalt, sters. Il invitase pe Mencinicopschi sa vorbeasca de smantana, chestii, radicalii liberi... cand au promo in care spun cum a furat 'Doctoru Menci', dar el s-a dus", a spus Badea.

Procesul lui Voiculescu, la final: Sedinta maraton, replici spumoase - epopeea continua

Dezbaterile in procesul in care Dan Voiculescu este acuzat ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare (ICA) continua marti, dupa ce sedinta de luni a durat peste 11 ore.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Mircea Badea proces Dan Voiculescu, #Mircea Badea proces Voiculescu, #Mircea Badea inchide Antena 3 , #Antena