Cum reuseste Carmen Bruma sa nu ia in greutate de sarbatori

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 11:14
4020 citiri
Cum reuseste Carmen Bruma sa nu ia in greutate de sarbatori
Foto: Facebook/Carmen Bruma (Oficial)

Carmen Bruma este invidiata pentru trupul sau, iar acum le-a dezvaluit prietenilor virtuali cateva trucuri pentru a nu avea probleme cu greutatea dupa sarbatori.

Partenera de viata a lui Mircea Badea a postat pe pagina de Facebook Carmen Bruma propriile sale reguli.

"Sarmalele se mananca pana in ora 15:00 si nu contin orez, cartof, quinoa, ci doar carne, morcov, pastarnac, ou, foaie de varza. Se asociaza cu muraturi, nu cu paine. Daca va plac sarmalele grase, gatite cu slanina, atunci cand le incalziti, faceti-o intr-un vas separat in care puneti 2-3 cani de apa, astfel incat toata grasimea care iese din ele sa ramana in cratita", noteaza vedeta de televiziune.

Aceasta mai spune ca ardeiul de iute trebuie consumat fara retinere, pentru ca alimentul acesta creste arderile.

"Daca sarmalele pe care le-ati consumat au fost foarte grase, puteti sa beti dupa masa o cana cu ceai verde fierbinte, neindulcit. Contine antioxidanti, care impiedica formarea radicalilor liberi si are un usor efect diuretic si laxativ", a adaugat Carmen Bruma.

In privinta alcoolului, prezentatoarea TV sustine ca atunci cand este consumat in exces face ca o persoana sa acumuleze doua-trei kilograme chiar daca nu mananca nimic.

"Miscarea zilnica este singura solutie care functioneaza daca vrei sa mananci orice si sa nu te ingrasi. Eu fac 30-40 minute de alergare usoara in aer liber sau antrenamente scurte si intense", a adaugat Carmen Bruma.

Carmen Bruma: Cu asta m-am ocupat in ultima vreme (Foto)

Aceasta isi sfatuieste admiratorii sa nu mearga la cumparaturi flamanzi, ci dupa ce iau masa.

"Un alt aliat in aceasta perioada este centimetrul. Masurati-va o data la 3-4 zile pe stomacul gol si 'luati masuri' daca e cazul", a continuat ea.

Prezentatoarea TV mai spune ca fructele nu trebuie consumate alaturi de dulciurile traditionale, ci sa le inlocuiasca pe acestea. "Singura exceptie e ananasul crud care intensifica arderile si ajuta digestia. Dulciurile se consuma in prima parte a zilei pana in ora 15-16", mai spune ea.

Carmen Bruma mentioneaza ca inainte cu doua saptamani de sarbatori reduce numarul caloriilor consumate pentru a se pregati pentru ceea ce urmeaza.

A.G.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Carmen Bruma sfaturi sarbatori, #Carmen Bruma mancare sarbatori, #Carmen Bruma sarbatori , #Carmen Bruma