Basescu acuza "jurnalism de prostitutie" - Reactie furibunda a lui Mircea Badea

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 16:38
11456 citiri
Basescu acuza "jurnalism de prostitutie" - Reactie furibunda a lui Mircea Badea
Foto: Antena 3 (Arhiva)

Mircea Badea a reactionat agresiv dupa ce fostul presedinte Traian Basescu a spus, duminica, la Congresul PMP, ca la Antena 3 se face "jurnalism de prostitutie".

"Basescu vorbeste despre prostitutie. Afirma in acelasi discurs independenta justitiei, speranta ca Udrea va avea conditii corecte in justitie si credinta ca Udrea e cinstita. Nici un cuvant despre acuzatiile facute de cea sustinuta de el la Presedintia Romaniei. Basescu, tu esti doar o c***a. Una mica si bleaga.

P.S. Unii deja ma corecteaza inspirat: Basescu e cea mai mare c***a", a scris pe Facebook Mircea Badea.

Intr-o alta postare, realizatorul Antena 3 acuza ca "Basescu a fost zece ani proxenetul unei prost situate", iar intr-un al treilea mesaj acesta il numeste "jigodie" pe fostul sef de stat.

"Basescu spera ca Udrea va avea conditii corecte sa se apere. Pai nu functiona justita, jigodie? Nu era DNA intruchiparea corectitudinii? Hai siktir, jigodie!

P.S. Prima lui interventie dupa arestarea Udrei, prima injuratura la Antena3 si la Gadea. Cred ca si-a dat seama acum chiar toata lumea cate am avut de indurat in zece ani de la jigodia asta", a mai notat prezentatorul emisiunii "In gura presei".

Comentariile lui Mircea Badea vin dupa ce fostul presedinte a sustinut un discurs la Congresul PMP, in care a spus ca la Antena 3 se face "jurnalism de prostitutie" si ca el trebuie sa isi apere mandatele de la Cotroceni in fata "televiziunilor lui Voiculescu, Ghita sau echivalentul lui Gadea de la Realitatea TV".

Basescu, despre fratele sau: O inscenare! Antena 3 face jurnalism de prostitutie

Basescu revine in politica: Vreau sa fiu partenerul PMP - cum si-a aparat mandatele de la Cotroceni

De asemenea, Traian Basescu a vorbit si despre situatia Elenei Udrea, pentru care DNA a formulat trei cereri de arestare, Parlamentul urmand sa voteze luni in acest sens.

"Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se apara si sper sa imi confirme inca o data ca e cinstita. Am convingerea ca, daca va avea sansa sa o faca, se va apara", a declarat fostul sef de stat.

Basescu, despre Udrea: Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se apara

D.R.

Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
#Mircea Badea Basescu, #Mircea Badea Basescu curva, #Mircea Badea Basescu jigodie , #Antena