De ce nu vrea Mirabela Dauer să-și vadă singurul copil. Drama cântăreței care a fost bătută cu fierul de călcat

Miercuri, 15 Martie 2023, ora 13:22
16087 citiri
De ce nu vrea Mirabela Dauer să-și vadă singurul copil. Drama cântăreței care a fost bătută cu fierul de călcat
Mirabela Dauer ascunde o dramă cumplită FOTO facebook

Mirabela Dauer, unde dintre vocile de referință ale muzicii românești, ascunde o dramă de familie cumplită.

Cântăreața de 75 de ani nu și-a văzut singurul copil, Alexandru, care are 45 de ani, de o lungă perioadă de timp și, în mod bizar, nici nu vrea să reia legătura cu el.

Copil a fost încredințat tatălui, după divorțul de acum 40 de ani, iar atunci s-a rupt legătura dintre artistă și el.

„Să fie sănătos. Nu aș vrea să mă caute.Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi.

Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Am mulți copii în jurul meu”, a mărturisit Mirabela Dauer la Antena 3.

Mirabela Dauer a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, tatăl copilului, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au divorțat pe când băiatul avea doar doi ani, iar după separare acesta a rămas în grija tatălui său.

Despărțirea lor a fost un mare scandal la acea vreme. Mirabela Dauer a mărturisit că soțul său a bătut-o cu fierul de călcat și a amenința-o cu moartea. La proces, soțul Mirabelei Dauer a susținut că și-a găsit soția înșelându-l.

„Eu sunt un om fericit, totul mă face fericită. În primul rând, viaţa mă face fericită. Eu iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac, cât o vrea Dumnezeu. Sunt un om bucuros că mă trezesc dimineața, că aud păsărelele, că am prieteni, eu mă bucur. De ce să fii trist? Nu irosești viața dacă eşti trist? Viaţa ţi-e dată să fii fericit.

Mie îmi e greu tot timpul. Sunt un om singur, nu e ușor, dar nu mă plâng. Nu îmi place să mă plâng. Ce e prostia asta, să încarc lumea cu lucruri pe care le am eu? Nu! Lumea trebuie să mă știe că sunt bine, că sunt fericită și că sunt un om normal ca și ei”, a mai mărturisit artista la Antena 3.

Înaintea acestui mariaj eșuat, Mirabela a mai fost căsătorită o dată, cu Willy Dauer, cel de la care a preluat numele de familie.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
#Mirabela Dauer, #drama, #copil, #nu vorbeste cu el, #probleme, #divort, #bataie, #separare , #tv