Adolescent de 14 ani prins în București cu un rucsac de droguri "sustrase prin violenţă"

Miercuri, 14 Februarie 2024, ora 10:48
2253 citiri
Adolescent de 14 ani prins în București cu un rucsac de droguri "sustrase prin violenţă"
Mașină de poliție FOTO: Ziare.com

Procurorii DIICOT au anunțat că, în ultimele două zile, au dispus reținerea a două persoane, printre care și un minor, care sunt cercetate pentru tâlhărie calificată şi trafic de droguri de mare risc.

Minorul de 14 ani a fost prins cu mai multe droguri pe care le avea în rucsac.

„Inculpatul minor (14 ani) a fost depistat în municipiul Bucureşti având asupra sa, într-un rucsac, cantitatea de droguri sustrasă prin violenţă, în seara de 08.02.2024, de la unul dintre inculpaţii în cauză, respectiv 133 comprimate şi fragmente comprimate ecstasy, aproximativ 500 grame canabis şi 30 comprimate care conţin alprazolam”, a transmis DIICOT.

În cursul zilei de marţi, 13 februarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile, conform stirileprotv.ro.

Minorul a fost expertizat din punct de vedere medico-legal în vederea stabilirii discernământului, potrivit DIICOT.

Activităţile judiciare au fost desfășurate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Bucureşti.

Acţiunea a beneficiat de sprijin din partea agenților Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi a fost realizată cu suportul jandarmilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#minor, #trafic droguri Bucuresti, #rucsac, #furt, #trafic droguri, #persoane retinute, #DIICOT droguri , #trafic droguri