Gafe colosale de machiaj - de la Miley Cyrus la Sharon Stone (Galerie foto)

Sambata, 17 Mai 2014, ora 18:02
6724 citiri
Gafe colosale de machiaj - de la Miley Cyrus la Sharon Stone (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Zilele trecute, mai multe fotografii cu Angelina Jolie prost machiata au facut inconjurul presei mondene. Stirea a prezentat interes, mai cu seama ca actrita este una dintre prezentele impecabile la evenimente.

Angelina Jolie, eroare grava de machiaj (Foto)

Totusi, nu e prima oara cand o vedeta gafeaza la capitolul machiaj. De-a lungul vremii, multe celebritati au fost prinse cu garda jos din acest punct de vedere.

Un astfel de exemplu este Nicole Kidman, in varsta de 46 de ani, care a aratat cu cativa ani mai varstnica, zilele trecute, la Cannes, din cauza felului in care a fost machiata, comenteaza Daily Mail.

Nicole Kidman socheaza la Cannes: Ce s-a intamplat cu fata ei?

Si in 2009 a gafat in ceea ce priveste infatisarea, aparand la un eveniment cu o masca de pudra alba pe fata (foto).

Miley Cyrus a avut cel putin o prezenta rusinoasa, din acest punct de vedere. La o petrecere a revistei Maxim, actrita si cantareata a venit imbracata extrem de sexy. De aproape, insa, zona dimprejurul gurii era vizibil mai alba decat restul fetei.

Gafa a fost cu atat mai vizibila cu cat Miley era vedeta serii, fiind desemnata de revista Cea mai sexy femeie.

Si Kim Kardashian pare sa fi purtat o masca la un eveniment la care a participat in Las Vegas, anul trecut, insa vedeta de 33 de ani e mentionata adesea la acest capitol.

Uma Thurman, vedeta din Kill Bill, a fost surprinsa, tot la un eveniment cu staif, cu ani in urma, cu pudra de talc pe nas si sub ochi. Deloc constienta de lookul sau departe de perfectiune, actrita de 44 de ani a zambit candid catre toate aparatele de fotografiat.

Kelly Osbourne, fiica solistului trupei Black Sabbath, desi e in postura de a judeca felul in care arata alte vedete in emisiunea "Fashion Police", a facut si ea destul gafe in materie de machiaj. Vedeta in varsta de 29 de ani a aparut la un eveniment, in urma cu doi ani, cu chipul oranj ca o portocala, nuanta scoasa in evidenta si de parul deschis la culoare.

Sharon Stone este de nerecunoscut in aceasta fotografie din 2008. Pe atunci mai tanara, actrita de 56 de ani si-a facut aparitia la Festivalul de film Sundance cu pleoapele grele de atata fard.

Sharon Stone a pozat aproape goala la 56 de ani (Foto)

Desi a dovedit recent ca si la aceasta varsta isi poate permite sa iasa fara machiaj, actrita a incercat, de-a lungul vremii, mai toate look-urile, nu intotdeauna rezultatul fiind un succes.

Si actrita Eva Longoria pare sa fi uitat sa se uite in oglinda inainte de a iesi sa manance sushi, cu Kevin Connoly, in Hollywood. Frumoasa bruneta, in varsta de 39 de ani, a fost fotografiata de paparazzi cu urme albe sub ochi.

Inainte de a deveni mama de doua ori, actrita Drew Barrymore a fost prinsa pe picior gresit, chiar la premiera filmului "Charlie's Angels: Full Throttle". Si ea a fost fotografiata cu o parte din chip albita de pudra.

In cazul lui Sarah Jessica Parker, in varsta de 49 de ani, nu a fost vorba de pudra alba, ci de exces de fard de ochi. Actrita a fost imortalizata astfel cu ani in urma, la o gala a Globurilor de Aur.

Machiajul sau a fost imediat catalogat ca fiind realizat de o amatoare, ceea ce a surprins pe toata lumea, cunoscandu-se aparitiile ireprosabile ale vedetei din "Sex and the city".

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#vedete gafe machiaj poze, #celebritati gafe machiaj, #vedete machiaj, #vedete prost machiate , #stiri Miley Cyrus