Cea mai sexy hocheistă din lume a înnnebunit o țară întreagă: ”Îmi cer scuze localnicilor” FOTO

Vineri, 30 Septembrie 2022, ora 16:02 13582 citiri
Mikayla Demaiter

Mikayla Demaiter (22 de ani), una dintre cele mai sexy sportive din lume, a decis să renunțe la cariera de jucătoare de hochei pe gheață pentru a se concentra pe modelling.

Tânăra canadiancă a evoluat cu succes pentru formația Bluewater Hawks, dar și-a dat seama că poate câștiga mult mai mult dacă îți pune în valoare calitățile fizice de fotomodel.

”E timpul să spun adio hocheiului. E timpul să întorc pagina și să merg mai departe, la un nou capitol din viața mea. Pentru prima dată, hocheiul nu va mai fi prioritatea mea.

Sunt foarte entuziasmată în legătură cu viitorul. Vor fi noi provocări, noi aventuri și noi prieteni și sper că îi voi îmbrățișa cu aceeași dragoste și pasiune cum am făcut-o cu hocheiul”, a anunțat recent Mikayla Demaiter.

După ce a renunțat la cariera de sportivă, Mikayla are mai mult timp pentru vacanțe exotice, ea vizitând de curând Costa Rica, unde a fost primită cu multă simpatie.

”Îmi cer scuze localnicilor din Costa Rica pentru valul uriaș de căldură stârnit de sosirea mea”, a postat fosta hocheistă pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0