Calimente: Antonescu are sprijin unanim in PNL, nu e rascoala in masa (Video)

Marti, 18 Februarie 2014, ora 13:56
1539 citiri
Calimente: Antonescu are sprijin unanim in PNL, nu e rascoala in masa (Video)
Foto: Arhiva

Deputatul liberal de Arad Mihaita Calimente spune ca liderul PNL Crin Antonescu "se bucura de sprijin unanim in partid", iar "daca cineva crede ca se va starni o rascoala in PNL, se insala", atat Calimente, cat si liderul PNL Arad sustinand, totodata, ramanerea la guvernare alaturi de PSD.

Deputatul de Arad Mihaita Calimente, membru in BPN al PNL, a declarat, marti, ca orice eventuale discutii legate de schimbarea conducerii PNL "sunt absurde" si ca presedintele Crin Antonescu este sustinut de intregul partid, iar "daca cineva crede ca se va starni o rascoala in PNL, se insala".

"Cel care a cerut schimbarea lui Crin Antonescu nu dovedeste multa inteligenta. E o prostie sa ceri asa ceva acum. Antonescu se bucura de sprijin unanim in partid, iar pozitia sa in USL este sustinuta de toti colegii liberali. S-a trezit unul vorbind...", a declarat Calimente.

Acesta a adaugat ca USL trebuie mentinuta in actuala formula, iar PNL sa ramana la guvernare. "Din punctul de vedere al PNL, USL trebuie mentinuta, dar incep sa cred ca din punctul de vedere al lui Ponta, nu. Dincolo de acordul nostru din 2011, Ponta a infiintat o formatiune noua, fie ea si electorala, care este in opozitie mascata cu ceea ce e indreptatit PNL sa ceara la numirea ministrilor. Daca cineva crede ca se va starni o rascoala in PNL, se insala", a spus Calimente.

De asemenea, presedintele PNL Arad, senatorul Ioan Cristina, spune ca nu exista niciun motiv pentru schimbarea lui Antonescu de la conducerea partidului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca isi va pune functia "pe masa" conducerii partidului, marti, cand are loc sedinta BPN al partidului, el aratand ca totdeauna, simbolic, mandatul sau a fost "pe masa".

Liberalii se reunesc, marti, de urgenta in sedinta. Antonescu cere confirmarea mandatului sau

Totodata, Antonescu a precizat ca situatia din USL "trebuie sa se transeze in urmatoarele zile", astfel incat sa se stie daca mai exista sau nu un Guvern al USL, mentionand ca o astfel de criza nu poate fi prelungita.

Hasotti, despre liberalul care vrea inlaturarea lui Antonescu: Va uitati in gura lui Iliesiu?

Senatorul PNL Sorin Iliesiu s-a pronuntat pentru schimbarea din functia de presedinte al PNL a lui Crin Antonescu, sustinandu-l pentru aceasta pozitie pe fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care sa fie candidat la prezidentiale sau candidat pentru functia de premier din partea USL.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Mihaita Calimente Crin Antonescu, #Mihaita Calimente Antonescu PNL, #Mihaita Calimente PNL rascoala , #stiri Mihaita Calimente