Primul partid din Romania cu aplicatii pe mobil: Sondaje cu cei mai detestati parlamentari

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 18:57
2301 citiri
Primul partid din Romania cu aplicatii pe mobil: Sondaje cu cei mai detestati parlamentari
Foto: Arhiva

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, a anuntat, miercuri, ca formatiunea va lansa mai multe aplicatii pentru telefoanele mobile inteligente, transformand-o in primul partid "digitalizat", una dintre aplicatii urmand sa sondeze populatia cu privire la cei mai "detestati" parlamentari.

Presedintele Noua Republica, Mihail Neamtu, a declarat, intr-o conferinta de presa la Arad, ca la congresul partidului, din 16 noiembrie, vor fi lansate cateva aplicatii pentru telefoanele mobile inteligente, destinate atat membrilor, cat si simpatizantilor care vor sa interactioneze cu formatiunea si chiar cu conducerea centrala.

Mihail Neamtu cauta candidati pentru alegeri pe Facebook

Potrivit lui Neamtu, cu aceasta ocazie va avea loc "digitalizarea partidului". "Vom fi primul partid digitalizat. Este vorba de aplicatii pentru telefone cu Android si Iphone, destinate celor care vor sa se identifice pe o harta electorala cu niste valori. Prima aplicatie va fi un fel de test doctrinar", a spus Neamtu.

El a adaugat ca o a doua aplicatie lansata se va numi "Aplicatia 300" si va avea mesajul "Da-l afara!", urmand sa sondeze populatia cu privire la cel mai "detestat" parlamentar.

"Va fi o invitatie pe care o lansam tuturor consumatorilor de aplicatii, sa numeasca parlamentarul pe care-l detesta cel mai mult, pentru ca e prost, lenes incompetent sau hot. Vom vedea astfel care sunt cei ce se califica cel mai mult ca parlamentar nedorit, dispretuit", a spus liderul Noua Republica.

Neamtu cere donatii de la oameni de afaceri pentru Noua Republica

O alta aplicatie ce va fi lansata va oferi posibilitatea interactionarii cu presedintele formatiunii, iar a patra aplicatie "va fi in zona validarii liderilor", urmand ca la evenimentele publice toti cei conectati cu telefonul in retea sa aiba posibilitatea de a exprima online pareri despre discursuri sau despre felul in care s-au prezentat liderii.

In 2014, partidul ar urma sa lanseze inca doua aplicatii, una "cu caracter educational" - care va oferi informatii despre doctrinele politice - si una "din zona votului electronic", care va fi adresata membrilor partidului din Diaspora.

"Acestea sunt mecasime democratice si transparente de consultare permanenta a membrilor partidului si a electoratului (...) Ne preocupa o comunicare smart, trendul pozitiv al societatii actuale", a mai spus Neamtu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mihail Neamtu aplicatii telefon, #Noua Republica aplicatii telefon, #partid aplicatii telefon , #Noua Republica
Comentarii
Poza u961945
u961945
rank 5
este trist cand telefonul este mai inteligent decat utilizatorul
Poza u961945
u961945
rank 5
telefoane mobile inteligente...