Neamtu: Conflictul cu MRU s-a incheiat, acum trebuie sa stopam ascensiunea populismului USL

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 21:31
2609 citiri
Neamtu: Conflictul cu MRU s-a incheiat, acum trebuie sa stopam ascensiunea populismului USL
Foto: Arhiva

Mihail Neamtu a declarat, miercuri, ca "aparentul conflict" cu Mihai Razvan Ungureanu s-a incheiat demult, afirmand ca il intereseaza in acest moment modul cum dreapta va stopa "ascensiunea populismului" USL.

"Pretuirea mea pentru Mihai Razvan Ungureanu a fost exprimata in nenumarate randuri public. Calitatile domniei sale, de la cele universitare pana la cele de administrator sau premier, au fost salutate de Noua Republica.

Declaratia pe care am facut-o vineri seara sau sambata se refera strict la o decizie care nu este, pesemne, a domnului Mihai Razvan Ungureanu, ci a Partidului Forta Civica, de a propulsa niste oameni care au activat in structuri de stanga. Este decizia celor care s-au prezentat la acel Congres. Nu o comentez aspru.

Pana la urma, sunt aici ca presedinte al unui partid partener cu Partidul Forta Civica in masura in care constructia dreptei este atat de necesara astazi", a spus el.

Presedintele Noua Republica a mentionat ca "intotdeauna este loc de mai bine", iar pe ei ii intereseaza modul cum dreapta poate fi construita pentru a stopa "asceniunea populismului" USL.

"Intotdeauna este loc de mai bine. Ne intereseaza mai mult modul cum dreapta poate fi construita in urmatoarele trei luni pentru a stopa ascensiunea populismului si a bloca proiectul USL de rechizitionare a tuturor structurilor statului. Deci, s-a incheiat demult conflictul sau, ma rog, aparentul conflict (disputa cu Mihai Razvan Ungureanu n.r.)", a conchis Mihail Neamtu.

In urma cu doua zile, Mihail Neamtu a afirmat ca Mihai Razvan Ungureanu ar fi "din ce in ce mai mult o dezamagire" pentru electorat, comentand ca mai multi vicepresedinti ai Partidului Forta Civica (PFC), "colegi ai unor traseisti", au pretins ca Noua Republica (NR) ar trebui sa paraseasca masa negocierilor din ARD.

"In euforia simulacrului de alegeri de vineri, cativa din multii vicepresedinti ai PFC, proaspeti colegi ai unor traseisti din tot spectrul politic, si-au luat prea in serios rolurile si au pretins nici mai mult nici mai putin decat ca Noua Republica sa paraseasca masa negocierilor din Alianta Romania Dreapta, intrucat 'discutia trebuie purtata numai intre partide politice'", a scris Neamtu pe Facebook.

El a mai afirmat ca MRU ar fi "din ce in ce mai mult o dezamagire" pentru electoratul de dreapta: "Dincolo de acest episod care cred ca va fi depasit, cred ca MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta, care asteapta cu adevarat o schimbare din temelii a clasei politice".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mihail Neamtu populism USL, #Mihail Neamtu impacare Ungureanu, #Mihail Neamtu MRU divergente , #stiri Mihail Neamtu