Prostia colosală debitată de Mihail Neamțu pe Facebook: "La 12 luni fătul emite sunete, iar la 30 de luni are organe genitale vizibile" VIDEO

Duminica, 03 Iulie 2022, ora 17:42
16479 citiri
Prostia colosală debitată de Mihail Neamțu pe Facebook: "La 12 luni fătul emite sunete, iar la 30 de luni are organe genitale vizibile" VIDEO
Mihail Neamțu FOTO captură video

O filmare în care scriitorul Mihail Neamțu vorbește despre făt și momentul în care acesta "emite sunete" a devenit virală în mediul online.

Printre cei care comentează teoria emisă de Mihail Neamțu, doctor al Universității din Londra, este și Dan Alexe, într-o postare pe pagina sa de pe Facebook:

"Rîd și curcile (care, să nu uităm, fac ouă, iar nu pui vii) de Mihail Neamtu, care crede că «la 12 luni fătul emite sunete, iar la 30 de luni are organele genitale vizibile»…

Mi s-a cerut părerea, așa că îndrăznesc să spun că există două explicații:

1.: — Neamțu era sub influența Scripturilor, care la cartea Facerii ne spun, enumerând Profeții: — «La vârsta de o sută şaizeci şi doi de ani, Iared a născut pe Enoh. După naşterea lui Enoh, Iared a mai trăit opt sute de ani şi a născut fii şi fiice. Toate zilele lui Iared au fost de nouă sute şaizeci şi doi de ani, apoi a murit.

La vârsta de şaizeci şi cinci de ani, Enoh a născut pe Metusala (Matusalem). După naşterea lui Metusala, Enoh a umblat cu Dumnezeu trei sute de ani şi a născut fii şi fiice. Toate zilele lui Enoh au fost trei sute şaizeci şi cinci de ani…»

Acum... e limpede că asemenea arătări umane profetice, care trăiau veacuri, nu cloceau, în gestație pripită, doar 9 luni.

Sau, a doua explicație:

2.: — Neamțu a citit ceva despre gestația la elefanți. Dar tot Dumbo rămâne", a scris Dan Alexe pe Facebook.

Reacții pe măsură

Cei care comentează la postare, încearcă, la rândul lor, să explice ideile lui Mihail Neamțu.

"Poate vorbea despre lunițe, care-s mai mici."

"Păi să bage legea antiavort când fătul are peste 15 ani."

"După cum vorbește și ce idei are, cred că intra des în casă după ce dădea mă-să cu mopul!"

"La câte luni v-a născut mamițica dumneavoastră, dacă nu-i cu supărare curiozitatea?"

"Da, bun. Omul confundă lunile cu săptămânile."

"La 12 luni i se taie moțul fătului și el emite sunete în toiul nopții cînd le e părinților lumea mai dragă. Încă mai și întrebă la sfîrșit, "Ok?". Ok o laie."

"Internetul are neajunsurile sale, dar aduce și beneficii evidente - nenea Mike n-o să scape de "porumbelu'" ăsta în veci. Și cu câtă superioritate postulează el de pe armăsarul superiorității morale închipuite...Îmi aduce aminte de o altă făptură: aia cu "vaccinul va lasă sterili pe 3 generații"."

"Neamțu se comportă ca fătul la 12 luni."

"Neamțu are dreptate, numai cine a crescut copii știe."

"Având în vedere că gestyatia la elefant, cea mai lungă în seria animală, este de 22 de luni, cel mai probabil avem de a face cu o diapauză embrionară, în care activitatea embrionară e suspendată până când conditiile de mediu sunt propice dezvoltării fătului. Dat fiind că nu cred că nenea Neamțu ar putea fi neam de urs sau focă, probabil se înrudește cu nevăstuică sau bursucul (la toate aceste specii întâlnindu-se diapauză)."

"La 216 luni, fătul dă bacalaureatul, ia permisul de conducere, iar pe la 276-288 de luni, fătul se căsătorește."

"Iar la 44 de ani, fătul emite prostii pe Internet."

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Mihail Neamtu, #viral, #fat, #sunete, #organe genitale , #stiri sociale