Mihail Neamtu, dat in judecata de contracandidatul sau Flavius Maduta

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 17:29
3208 citiri
Mihail Neamtu, dat in judecata de contracandidatul sau Flavius Maduta

Candidatul USL pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din Arad, Flavius Maduta, a anuntat ca il va actiona in instanta pe principalul sau contracandidat, Mihail Neamtu (ARD), deoarece acesta l-ar fi numit "interlop", in cadrul unei emisiuni tv.

Intr-un comunicat de presa, remis marti de Biroul de presa al USL Arad, se afirma ca Mihail Neamtu a pornit "o campanie agresiva, plina de calomnii" la adresa lui Flavius Maduta.

"In mai multe postari pe pagini de socializare, dar si la intalniri cu cei cativa aradeni dispusi sa il asculte, Mihai Neamtu raspandeste minciuni si calomniaza. Apogeul l-a constituit o emisiune electorala la un post local de televiziune, difuzata luni seara, in care Mihail Neamtu a spus despre Flavius Maduta ca este 'interlop'", se mentioneaza in comunicatul de presa al USL Arad.

Tot prin acelasi comunicat, Flavius Maduta anunta ca il va actiona in instanta pe Mihail Neamtu.

"Eu sunt un om cinstit, imi castig existenta prin munca, nu am si nu am avut vreodata probleme cu legea. Am familie, sunt un om onorabil, am o reputatie buna si raporturi excelente cu toti partenerii mei de afaceri. Sunt respectat de oameni, de aradeni, de persoanele care ma cunosc. Nu ii permit unui politician dispus sa calce pe cadavre pentru a parveni sa ma calomnieze", a precizat Flavius Maduta.

Mihail Neamtu a organizat, marti, o conferinta de presa la sediul PDL Arad, in cadrul careia a afirmat ca, pentru el, Flavius Maduta este "un personaj obscur".

"Campania electorala a inceput si contracandidatul meu a lansat deja o mica bomba de presa. Ea va fi rapid dezamorsata cu ajutorul Dictionarului Explicativ al Limbii Romane. Comunicatul de presa ameninta cu aceasta iminenta trimitere in judecata a mea pentru simplul fapt ca am folosit un substantiv care are o explicatie foarte clara in dictionarul limbii romane.

Alegeri parlamentare Arad 2012

Interlop, in DEX, inseamna un om cu reputatie proasta, rau famat, dubios, suspect sau chiar deochiat. (...) Eu nu stiu cine este domnul Flavius Maduta, deci este intr-adevar pentru mine un personaj obscur. E adevarat ca are si reputatie proasta", a declarat Mihail Neamtu.

La alegerile parlamentare din 9 decembrie, Flavius Maduta (USL) si Mihail Neamtu (ARD) vor candida pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din Arad.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Mihail Neamtu Maduta USL Arad, #Neamtu judecata calomnie, #Neamtu ARD Arad , #Noua Republica
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
eu de mult atrag atentia la nemti, verzi si religiosi