Toader regreta ca l-a promovat pe "tanarul cu potential" Boldea

Luni, 19 Martie 2012, ora 20:37
1545 citiri
Toader regreta ca l-a promovat pe "tanarul cu potential" Boldea

Presedintele PDL Galati, Mircea Toader, spune ca regreta ca l-a promovat in politica pe deputatul Mihail Boldea, cercetat acum pentru inselaciune.

"Problemele pe care le are el cu justitia sunt problemele lui personale, nu au nicio legatura cu functia sa politica. Din cate stiu eu din comunicatele de presa, actiunile domnului Boldea de natura infractionala nu sunt influentate de calitatea de parlamentar. E o problema personala cand a fost ca avocat, in dosare mai vechi", a precizat Toader.

Intrebat daca regreta ca l-a promovat pe Boldea in politica, Toader a spus: "Sigur, acum, dupa ce este in situatia asta, da. Dar, la vremea respectiva, era un tanar avocat, cu potential. Intotdeauna am cautat sa deschid organizatia noastra catre astfel de tineri, nestiind ca poate sa comita astfel de infractiuni". El a aratat ca Boldea a plecat din organizatia judeteana PDL pe o problema de natura politica si anume ca "a candidat pentru o functie si nu a iesit", iar, in rest, acesta a fost activ la Comisia juridica, informeaza Mediafax, citata de Realitatea TV.

PDL voteaza ridicarea imunitatii lui Boldea: Justitia sa-si urmeze cursul

Seful deputatilor PDL a precizat ca partidul sau va vota pentru ridicarea imunitatii lui Boldea, intrucat "nu va incerca sa faca o bariera in calea justitiei".

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, ca formatiunea pe care o conduce va vota ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului Mihail Boldea, ceruta de DIICOT pentru acte de inselaciune.

"Partidul Democrat Liberal va vota pentu ridicarea imuniatii parlamentare a deputatului Boldea, justitia va trebui sa-si urmeze cursul, indiferent de cine e vorba", a spus Boc dupa sedinta BPN.

"Politica noastra e de a nu impiedica justitia in Parlament", a afirma Boc.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, declarase si ea, inainte de sedinta Biroului Permanent, ca se asteapta solicitarea de ridicare a imunitatii din partea procurorului general, prin intermediul Ministerului Justitiei, conducerea Camerei si membrii Comisiei Juridice fiind "flexibili" adica gata sa se reuneasca in momentul in care vine solicitarea.

Deputatul Mihail Boldea, intrat in Parlament pe listele PDL si trecut apoi la UNPR, actualmente independent, e acuzat de inselaciune, iar ministrul Justitiei a trimis, la solicitarea procurorului general, Parlamentului cererea de ridicare a imunitatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Mircea Toader promovat Boldea, #Boldea imunitate PDL, #Toader Boldea PDL Galati , #ancheta