Senatorul PDL Marius Necula, audiat la DIICOT Galati

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 10:39 2774 citiri
Foto: Arhiva

Senatorul PDL Marius Necula a fost audiat, vineri dimineata, la DIICOT Galati.

Dupa aproximativ o ora, cand a iesit din sediul institutiei, a declarat ca a facut o adresa catre procurorul sef al DIICOT pentru a fi audiat in dosarul Boldea.

"In urma declaratiilor aberante facute de catre inculpatul Mihail Boldea, am vrut sa clarific situatia. Am declarat procurorului de caz ca nu cunosc nimic in legatura cu acest subiect si ca nu am nici o legatura cu faptele savarsite de Mihail Boldea. El trebuie sa raspunda pt tot ce a facut", a declarat Necula la iesirea de la DIICOT, potrivit NewsIn.

Potrivit Realitatea TV, Marius Necula a declarat ca nu a avut nimic de-a face cu Boldea si, mai mult, a votat pentru exluderea acestuia din PDL.

Necula a fost citat in urma unei proceduri standard a DIICOT, dupa ce Mihail Boldea i-ar fi mentionat numele, in sala de judecata.

Deputatul Mihail Boldea a spus, luni, in fata judecatorilor instantei supreme, ca l-a rugat pe senatorul Marius Necula sa apeleze la cunostintele sale pentru a-i obtine o adeverinta de la Arhivele statului in legatura cu instrainarea unuia dintre imobilele pentru care este cercetat in dosarul de inselaciune.

Mihail Boldea a declarat, la completul de cinci judecatori al instantei supreme care judeca recursul fata de arestarea lui preventiva pentru 30 de zile, ca in cazul unuia dintre imobilele pentru care este cercetat a apelat la senatorul Marius Necula, cerandu-i ca, prin cunostintele acestuia, sa ii obtina o adeverinta de la Arhivele statului, care ii era necesara la tranzactionare.

Deputatul Mihail Boldea a ramas in arest, dupa ce instanta i-a respins ca nefondat recursul fata de arestarea preventiva in dosarul in care este acuzat de inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News