Mihail Boldea ramane in arest inca 30 de zile

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 14:46 1411 citiri
Foto: Arhiva

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis joi cererea procurorilor DIICOT de prelungire cu o luna a duratei arestarii preventive in cazul deputatului Mihail Boldea.

Prin decizia ICCJ, mandatul de arestare urmeaza sa fie prelungit pentru perioada 26 aprilie-25 mai, transmite postul de televiziune Digi 24.

Mihail Boldea, desi in inchisoare, ramane cu indemnizatia de parlamentar

Decizia vine dupa ce, miercuri, Completul de cinci judecatori ai instantei supreme i-au respins lui Mihail Boldea recursul la cererea de eliberare provizorie sub control judiciar.

Pe 11 aprilie, magistratii ICCJ au respins ca inadmisibila cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulata de deputatul Mihail Boldea.

Mihail Boldea ramane in arest

Magistratii ICCJ au decis, pe 22 martie, emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele lui Mihail Boldea, iar pe 27 martie instanta suprema a confirmat mandatul.

In 2 aprilie, Completul de cinci judecatori al instantei supreme i-a respins ca nefondat recursul fata de arestarea preventiva pentru 30 de zile. Boldea a sustinut, atunci, in fata instantei, ca "nimic nu este real" din acuzatiile care i se aduc si ca, la momentul arestarii, era "unul din cei mai buni avocati din Galati".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News