Mihail Boldea insista sa fie eliberat

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 13:28 1370 citiri
Foto: Arhiva

Deputatul Mihail Boldea, cercetat pentru inselaciuni imobiliare, afla, miercuri, daca va fi eliberat sau nu sub control judiciar.

Mai exact, Completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) analizeaza, miercuri, recursul facut de avocatul lui Mihail Boldea la cererea de eliberare respinsa inainte de Paste.

Mihail Boldea ramane in arest, a decis ICCJ

"Astazi (miercuri - n. red.) se judeca recursul facut de avocatul lui Mihail Boldea. Completul de 5 judecatori analizeaza recursul facut de avocatul lui Mihai Boldea", a declarat pentru Ziare.com purtatorul de cuvant al ICCJ, Georgeta Barbalata.

Pe 11 aprilie, magistratii ICCJ au respins ca inadmisibila cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulata de deputatul Mihail Boldea.

Magistratii ICCJ au decis, pe 22 martie, emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele lui Mihail Boldea, iar pe 27 martie instanta suprema a confirmat mandatul.

In 2 aprilie, Completul de cinci judecatori al instantei supreme i-a respins ca nefondat recursul fata de arestarea preventiva pentru 30 de zile. Boldea a sustinut, atunci, in fata instantei, ca "nimic nu este real" din acuzatiile care i se aduc si ca, la momentul arestarii, era "unul din cei mai buni avocati din Galati".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News