Marius Necula: Il dau in judecata pe Boldea!

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 16:58 1641 citiri
Foto: Arhiva

Senatorul PDL Marius Gerard Necula a declarat vineri, dupa ce a fost audiat de procurorii DIICOT Galati ca le-a transmis acestora ca nu are nimic de-a face cu "matrapazlacurile" lui Mihail Boldea, lucru de care anchetatorii ar fi constienti si ca a decis sa-l dea in judecata pe Boldea.

"In urma celor spuse de inculpatul Mihail Boldea, in aceeasi zi am facut o cerere catre procurorii DIICOT sa fiu audiat in cel mai scurt timp. M-au contactat, m-au intrebat cand sunt in Galati si am stabilit ca in aceasta zi sa ne intalnim.

Le-am declarat ca nu am nici cea mai mica implicare in matrapazlacurile lui Boldea, procurorul de caz de altfel stie foarte bine ce si cum despre acest dosar, asa ca m-a intrebat formal daca am vreo legatura cu directorul arhivelor din Galati, i-am spus ca nu, nu l-am intalnit niciodata.

Senatorul PDL Marius Necula, audiat la DIICOT Galati

Asta a fost tot, am stat jumatate de ora, a durat mai mult redactarea declaratiei pe calculator decat ce am spus eu", a precizat Necula.

Pedelistul spune ca a decis sa-l dea in judecata pe Boldea pentru calomniile pe care le-a spus despre el. "Am vorbit deja cu avocatul, il dau in judecata, nu ca ar mai conta, la cate probleme are, dar sunt obligat sa fac acest lucru pentru onoarea mea", a conchis senatorul PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News