Fratele lui Boldea, dus la audieri de DIICOT

Joi, 22 Martie 2012, ora 10:47
1955 citiri
Fratele lui Boldea, dus la audieri de DIICOT
Foto: Arhiva

Unul dintre fratii deputatului Mihail Boldea, Stefan, a fost chemat de procurori la audieri, au anuntat, joi, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Fratele mai mic al lui Mihail Boldea a fost luat la audieri dupa perchezitiile facute joi dimineata la Bucuresti si Galati, la imobile ce ii apartin deputatului.

Boldea a fugit din tara: DIICOT a aflat dupa 4 zile si-i pune sechestru pe bani si case

Si tatal lui Mihail Boldea, Gheorghe Boldea, va fi audiat de catre procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Informatiile au fost confirmate pentru Ziare.com de catre surse din cadrul DIICOT.

Seful DIICOT Codrut Olaru a precizat, intr-o conferinta de presa de joi dimineata, ca s-au facut perchezitii la mai multe imobile in conditiile in care s-a descoperit ca deputatul detine mai mult de 9, asa cum se anuntatse initial.

Fratele mai mare al deputatului, Valentin Boldea, a declarat, intr-o interventie telefonica la postul de televiziunea B1 TV, ca nu cunoaste nimic despre acuzatiile ce i se aduc politicianului si ca plecarea lui din tara tine de viata sa privata.

"Am mai putin timp a urmari stirile care se vehiculeaza. Exista o intreaga tevatura la acest moment (...) As vrea sa se faca o disjunctie intre persoana publica Valentin Boldea, care conduce DSP si familia Boldea, care reprezinta viata mea privata" a spus fratele politicianului, care este seful Directiei de Sanatate Publica Galati.

Instanta judeca arestarea lui Boldea care a fugit demult din tara - perchezitii in Bucuresti

In ceea ce priveste vinovatia fratelui sau, Valentin Boldea a precizat ca doar autoritatile statului pot raspunde in acest sens.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) judeca, joi, incepand cu ora 10, cererea procurorilor de arestare in lipsa a deputatului de Galati Mihail Boldea, acuzat de constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#frate Mihail Boldea audieri, #DIICOT Mihail Boldea fugit Romania, #ancheta DIICOT Boldea, #Boldea fugit Romania Turcia , #ancheta