Fostul deputat Mihail Boldea, aflat in inchisoare, a ajuns la spital

Vineri, 10 Mai 2013, ora 15:01 1995 citiri
Foto: Romania TV

Fostul deputat Mihail Boldea, aflat in detentie preventiva de aproximativ un an pentru mai multe fraude imobiliare, a ajuns, vineri, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Galati.

Boldea a acuzat dureri in zona spatelui si a abdomenului si, dupa ce a fost consultat la infirmeria Penitenciarului Galati, medicii au decis sa-l transporte cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei".

Potrivit medicului de garda Ioan Tuta, se pare ca fostul deputat a suferit o colica renala, insa medicii ii fac mai multe investigatii.

"De cateva ore, Mihail Boldea se afla in Unitatea de Primiri Urgente, unde i se administreaza perfuzii pentru hidratare", a spus Tuta.

Boldea a mai ajuns la urgenta si vara trecuta, atunci din cauza unor probleme de bila si pancreas.

Ironia sortii a facut ca in ambulanta cu care a fost transportat Boldea sa fie de serviciu una dintre victimele acestuia, asistenta medicala Valentina Tonita. Femeia este pe cale sa-si piarda apartamentul din cauza inselatoriilor fostului deputat.

"Ironia sortii face ca in timp ce eu ii acordam ingrijiri medicale, sotul meu se afla la tribunal incercand sa obtina anularea notificarii prin care suntem obligati sa parasim apartamentul", a declarat Valentina Tonita.

Familia Tonita este parte vatamatata in procesul lui Boldea.

Fostul parlamentar este judecat pentru inselaciune si constituirea unui grup infractional organizat, prejudiciul creat ridicandu-se la peste un milion de euro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News