Boldea se va intoarce acasa in cel mult o saptamana, sustine avocatul

Sambata, 24 Martie 2012, ora 15:01
2121 citiri
Boldea se va intoarce acasa in cel mult o saptamana, sustine avocatul
Foto: Ziare.com

Mihail Boldea se va intoarce acasa in cel mult o saptamana, a afirmat, sambata, avocatul deputatului, George Moloman.

"Confirm ce a spus domnul Boldea in presa, ca este in Congo. (...) S-a creat impresia ca a fugit, insa el nu avea de unde sa stie oficial despre aviz", a mai sustinut avocatul deputatului, la Realitatea TV.

Deputatul Mihail Boldea a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Antena 3, ca se va reintoarce in Romania cum gaseste bilet de avion, acuzand ca in tara "nu se respecta dreptul la aparare".

"Sa nu ma caute domnul Basescu, ca vin, cum gasesc bilet de avion o sa iau biletul de avion, bineinteles tot prin Istanbul, sa ma astepte sa ma incatuseze", a comentat Boldea.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la SRI, ca deputatul Mihail Boldea se afla in Kenya, iar procedurile de aducere in tara au fost deja demarate, dand asigurari ca acesta va fi gasit "si in gaura de sarpe".

"Ma voi implica si in acest caz de aducere inapoi a lui Boldea in mod categoric. Stim unde este, facem toate eforturile politice", a declarat Traian Basescu, la conferinta de dupa bilantul SRI. Intrebat unde se afla, presedintele a raspuns prompt: "In Kenya. Acum. Nu stim unde va fi diseara. Acum cateva ore era in Kenya".

"Va asigur ca inca de azi noapte, statul roman a declansat toate procedurile pentru ca dl Boldea sa revina in patrie. Nu stiu cat de repede. Nu stiu cat va mai sta acolo unde era acum cateva ore. Dar va asigur ca, asa cum procedam si cu altii, il vom gasi si in gaura de sarpe, pana la urma. Va trebui sa vina", a mai spus Traian Basescu.

Deputatul Mihail Boldea a plecat din tara in 17 martie, pe la Vama Giurgiu, cu destinatia Turcia, iar din Turcia, de pe Aeroportul Ataturk, s-a imbarcat spre o destinatie necunoscuta, a declarat, joi, seful DIICOT, Codrut Olaru.

Mihail Boldea a fost dat in urmarire internationala, dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis emiterea de indata a unui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, in lipsa, pe numele deputatului.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Boldea reintoarcere Romania, #Boldea fuga Kenya, #Boldea plecat Romania, #Traian Basescu cautare Boldea , #ancheta