Boldea, huiduit de trecatori la iesirea de la DNA Galati

Vineri, 30 Martie 2012, ora 09:47
2325 citiri
Boldea, huiduit de trecatori la iesirea de la DNA Galati
Foto: Arhiva

Deputatul Mihail Boldea a iesit, joi dupa-amiza, de la DNA Galati, unde a fost audiat. In momentul in care a fost scos din sediul DNA, Boldea a fost huiduit de oamenii care se aflau in Piata Centrala.

De la DNA, Mihail Boldea a fost dus in arestul Politiei Judetene Galati. Surse apropiate anchetatorilor au confirmat faptul ca Boldea a fost pus sub invinuire de catre procurori in afacerea Aviasan, informeaza agentia de presa Mediafax, citata de Romania Libera.

Predoiu, despre Boldea: Oricat ai fugi de legea romana, in final tot dai piept cu ea

Primul scandal major in care a fost vehiculat numele lui Mihail Boldea a fost intitulat de presa locala "Afacerea Aviasan". In acest caz, aproximativ 40 de hectare care apartinusera unui aeroport utilitar din Galati au intrat in proprietatea unor personaje controversate care aveau legaturi si cu liderul PC Galati, Eugen Durbaca, afacerea derulandu-se prin Biroul Notarial "Ciuca & Asociatii", care se regaseste si in actualul dosar al lui Boldea. In acest dosar apare si numele ginerelui lui Durbaca, Mircea Marosy.

Mihail Bodea a fost adus in tara marti, cu o aeronava care a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda in jurul orei 13.00. De la aeroport, el a fost dus la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde magistratii au confirmat mandatul de arestare emis in lipsa emis pe numele sau.

Seful SRI il contrazice pe Boldea: N-a fost in Congo, e treaba lui de ce a zis asta

Deputatul Mihail Boldea a fost dus, miercuri dupa-amiaza, la ora 17.00, la audieri la sediul DIICOT Galati. Avocatul lui Mihail Boldea declarat ca deputatul este obosit si a precizat ca acesta a primit tot ce ii era necesar in conditiile de arest.

Mihail Bodea a ajuns la Galati marti seara, in jurul orei 21.40, fiind dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihail Boldea huiduit, #Mihail Boldea DNA Galati, #Mihail Boldea arestat, #Mihail Boldea fugit Romania , #arestat