Boldea, despre Mircea Toader: A iesit ca un elefant

Vineri, 23 Martie 2012, ora 21:48
2190 citiri
Boldea, despre Mircea Toader: A iesit ca un elefant
Foto: Arhiva

Deputatul fugar Mihail Boldea il acuza pe liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, ca este "un elefant" pentru ca nu a respectat procedura atunci cand Parlamentul a votat sa-i fie ridicata imunitatea parlamentara.

"Toader a iesit ca elefant", a declarat Boldea, intr-un interviu pentru Antena 3.

Deputatul reclama ca nu a fost respectata procedura standard si ca trebuiau sa treaca cinci zile pana in momentul in care Comisia juridica ar fi trebuit sa voteze pentru ridicarea imunitatii.

Toader, despre Boldea: Am incercat ca in Biblie sa-l facem sa renunte la ratacire

Seful organizatiei judetene a PDL Galati, Mircea Toader, s-a dezvinovatit, recent, respingand acuzatiile lui Boldea cum ca s-ar afla in spatele dosarului sau.

"Nu am avut nici cea mai mica contributie la dosar. Noi ne-am certat dupa ce el a avut tot felul de pozitii, l-a atacat pe premier, l-a atacat pe presedintele de organizatie.

El a candidat pentru functia de secretar general al organizatiei, iar colegii nu l-au ales si din acest motiv a plecat din partid. Noi am incercat ca in Biblie sa il facem sa renunte la ratacire, dar era prea ratacit", a mai explicat liderul PDL Galati.

Boldea: Mi s-au incalcat toate drepturile la aparare, mi-au macelarit iubita, familia, prietenii

Deputatul Mihail Boldea a primit joi mandat de arestare in lipsa, iar vineri a fost dat in urmarile internationala. Procurorii DIICOT Galati il acuza de inselaciune, intr-un dosar in care alte sase persoane dintr-o retea imobiliara din care facea si el parte au fost deja arestate.

Conform DIICOT, Mihail Boldea a parasit tara pe 17 martie, desi stia ca pe numele sau s-a inceput urmarirea penala.

Boldea poate fi perchezitionat si arestat, au votat deputati

Deputatii au votat marti favorabil avizul cerut de Ministerul Justitiei pentru perchezitionarea, retinerea si arestarea deputatului independent Mihail Boldea, acuzat de fals si inselaciune.

Aceasta este cea mai rapida decizie din istoria Parlamentului de ridicare a imunitatii, ea fiind luata in numai 24 de ore de la solicitarea oficiala remisa de catre Parchet.

Desi fusese invitat, Mihail Boldea nu a fost prezent pentru a-si sustine punctul de vedere nici la plen si nici la sedinta Comisiei Juridice de marti dimineata, in care s-a dat, de asemenea, un aviz favorabil deferirii justitiei.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Boldea Toader elefant, #Boldea declaratii fugit tara, #Boldea imunitate parlamentara , #arestat