Boldea: Credeti ca m-as uita la o femeie de 58 de ani, chiar daca e procuror?

Joi, 04 Aprilie 2013, ora 09:10
2970 citiri
Boldea: Credeti ca m-as uita la o femeie de 58 de ani, chiar daca e procuror?
Foto: Arhiva

Mihail Boldea a respins acuzatiile potrivit carora ar fi sedus-o pe procuroarea Mihaela Aghenitei. Fostul deputat a declarat in fata judecatorului ca nu s-ar fi uitat la o femeie de 58 de ani chiar daca este procuror DNA, insa "alta era treaba daca aceasta ar fi avut 25 de ani".

"Domnule judecator, eu sunt barbat, dumneavoastra sunteti barbat, credeti ca m-as uita eu la o femeie de 58 de ani, chiar daca este procuroare DNA? Daca ar fi avut 25 de ani, alta era treaba. E o nebunie ce se intampla. Eu mi-am luat secretara batrana tocmai pentru a nu se inventa povesti pe seama noastra.

Femeia asta doar mi-a luat declaratii. Se spune ca m-ar fi favorizat pe mine. Cu femeia aia m-am cunoscut in arest. Credeti ca eu ma duc cu escorta in birou sa fac prostii?", a declarat fostul deputat Mihail Boldea, in fata unuia dintre judecatorii Curtii de Apel Iasi, informeaza Mediafax.

Avocatul sau, Alexandru Chiciu, sustine ca povestea cu procuroarea Aghenitei este o inscenare.

Boldea primea informatii din dosarele DNA de la procuroarea Aghenitei

"Imprejurarea ca DIICOT furnizeaza informatii fix inaintea acestui termen de judecata, in care domnul Boldea urma sa dea declaratii despre activitatea sa asa-zis infractionala, creeaza mari semne de intrebare", a declarat aocatul Alexandru Chiciu.

Se pare ca procuroarea Mihaela Aghenitei, de la Parchetul Tribunalului Braila, care a fost detasata temporar la DNA Galati si care este cercetata pentru favorizarea infractorului, ii oferea lui Boldea informatii confidentiale din dosarele pe care le instrumenta, iar fostul deputat ii dadea instructiuni privind modul in care sa actioneze in cadrul anchetelor.

In dosarul in care este cercetata Aghenitei se arata ca aceste lucruri aveau loc ca urmare a "relatiei sentimentale" dintre cei doi.

Boldea a fost trimis in judecata, la sfarsitul lunii iunie 2012, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Boldea sedus procuroare, #Boldea relatie procuror DNA, #procuror favorizat Boldea , #ancheta