Boldea, catre Basescu: Vreau sa am parte de o justitie corecta, cum ai avut si tu

Vineri, 23 Martie 2012, ora 23:31
4859 citiri
Boldea, catre Basescu: Vreau sa am parte de o justitie corecta, cum ai avut si tu
Foto: ghidulbacaului.ro

Mihail Boldea, deputatul fugar, ii transmite presedintelui Traian Basescu ca nu este nevoie sa il caute si in "gaura de sarpe", pentru ca se va intoare in Romania, singur, saptamana viitoare. Unicul lucru pe care i-l cere Boldea lui Traian Basescu este "sa am parte de o justitie corecta, asa cum ai avut parte si tu".

"Domnul Basescu, atunci cand a fost cercetat a avut parte de o justitie corecta. Acelasi lucru imi doresc si eu, sa se respecte justitia. Imi doresc sa se constate ca avizul care a fost dat de Parlament este ilegal, imi doresc sa se constate ca au un mandat de arestare in lipsa pentru care eu nu am fost citat", a declarat deputatul, vineri seara, pentru Antena 3.

Boldea a insistat ca isi cauta bilet de avion si se va intoarce, saptamana viitoare, in tara.

"Sa nu ma caute dommul Basescu, voi veni eu saptamana viitoare. Acum caut bilet de avion. Vin sa-mi ispasesc pacatele in Romania, nu sa stau fugar. Vreau doar sa am parte de o justitie corecta, asa cum a avut parte si el ( Traian Basescu - n.red)", a adaugat Boldea.

"Pai daca eu voiam sa fug imi aranjam cumva, ca sunt avocat. Imi aranjam si gata", a continuat Boldea, precizand ca "nu m-am sustras de la nimic, nu aveam nici o obligatie sa stau in tara".

Boldea: Nu sunt in Kenya, sunt in Congo: Nu trebuie sa ma caute Basescu, vin eu

Totodata, acesta a acuzat ca autoritatile ii incalca dreptul la aparare.

"Am facut plangeri la Parchetul General, am facut plangeri la Kovesi, la Codrut Olaru, la CSM, la Basescu. L-am inregistrat la Basescu in ianuarie si poate verificati chestia asta si i-am zis 'domnule, sunt chemati martorii si se trage de ei sa dea declaratii cum vrea DIICOT-ul ca sa imi faca dosar'. Si s-a facut...Mi s-au incalcat toate drepturile la aparare", a incheiat deputatul fugar.

Basescu: Boldea e in Kenya. Il vom gasi si in gaura de sarpe

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, ca deputatul Mihail Boldea, pentru care exista un mandat de arestare in lipsa, se afla in Kenya, dar ar putea pleca de acolo curand.

"Il vom gasi si in gaura de sarpe", a promis seful statului, aflat la sedinta de bilant a SRI pe 2011.

"E in Kenya acum, nu stiu unde va fi diseara. Ce va pot spune legat de acest caz - exista tentatia publica de a da vina pe procurori. Nu, cred ca a fost o neindemanare a procurorilor. Au avut 24 de ore sa faca 22 de perchezitii judiciare, sa audieze 20 de oameni, sa faca referat de arestare pentru doi dintre ei.

E clar ca au putut sa greseasca. E clar ca oamenii astia n-au vrut sa-l scape pe Boldea, nu puneau in dosar toate probele, altfel. Probabil a fost si o eroare legata de statutul lui Boldea, diferit de al celorlalti", a mai declarat presedintele.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Boldea Basescu gaura sarpe, #Boldea fugit tara Kenya, #Boldea Congo Kenya , #arestat