Tudose vede viata in roz: Creste puterea de cumparare, vom avea suficienti bani! Cum ii raspund internautii

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 21:56
12074 citiri
Tudose vede viata in roz: Creste puterea de cumparare, vom avea suficienti bani! Cum ii raspund internautii
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

In ciuda criticilor care vin din toate partile, premierul Mihai Tudose este foarte optimist si nu vede decat partea plina a paharului, afirmand ca Guvernul este "pe drumul cel bun", iar masurile fiscale adoptate miercuri sunt sustenabile.

"Comisia Nationala de Prognoza arata ca vom avea o crestere economica record de 6,1% si tindem sa credem ca vom indeplini prognoza data de Comisie. Cel mai important lucru este ca aceasta crestere economica sa se vada in buzunarele romanilor si suntem pe drumul cel bun. Potrivit INS, puterea de cumparare a castigului salarial mediu net a crescut cu 14% in august 2017 fata de august 2016, iar pensia medie de asigurari sociale a inregistrat o crestere cu 15% fata de august 2016.

Masurile fiscale adoptate ieri sunt sustenabile si vor produce efecte pozitive pentru Romania, inclusiv pensii mai mari. Va asigur ca vom avea suficienti bani pentru a ne indeplini atat programul social de crestere a veniturilor cetatenilor, cat si investitiile in infrastructura rutiera, sanatate si educatie", a postat joi seara pe Facebook premierul Mihai Tudose.

Si cu aceasta ocazie, la fel ca si la sedinta de guvern de ieri, seful Executivului a lansat un atac la adresa investitorilor straini.

"Nu ne lasam impresionati de cei care vor sa scoata banii din Romania. Fac profit pe contributia romanilor, au venit in Romania pentru mediul de afaceri favorabil, atunci sa ne respecte pentru ca si noi ii respectam! Fac profit aici, atunci sa plateasca aici!", a mai scris Mihai Tudose, fara sa spuna explicit cu cine se "cearta".

Reactia premierului a venit la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a lansat critici dure la adresa Guvernului PSD-ALDE, acuzandu-l ca a bulversat mediul de afaceri si ca a adoptat politici care au dus la scaderea masiva a investitiilor.

Comentatorii postarii lui Mihai Tudose s-au impartit, cum era si firesc, in doua tabere, unii care il lauda si il felicita, asigurandu-l de increderea lor si cerandu-i sa nu cedeze in fata protestatarilor scosi in strada de Soros, si altii care indraznesc sa il contrazica si sa il ia la intrebari.

Iata dintre cele mai interesante comentarii:

Tabara PRO

Cristian Anghel: Respect d-lui prim ministru, daca va curge sange de dac prin vene nu cred ca va trebui sa dati socoteala vreunui camatar strain.

Gheorghe Iacob: Eu cred in tine Mihai Tudose!!

Aurica Stanciu: Mai aveti o lupta mare cu Legile Justitiei. Nu va lasati intimidati de hastagii lui Soros faceti legi drepte si bune ptr romani, mai ales cu raspunderea magistratilor procorori sa adune probe, nu sa stea la panda sa astepte denuntatori

Andrei Georgeta: Asa, asa fiti ferm!

Alexandru Marinica: Asa tata, ia-le banu'! Si revitalizati urgent Institutul Cantacuzino

Elena Didila: Imprumutati cateva sute de mii de miliarde si investiti-i sa ne refacem: apararea, infrastructura si economia! Luati-le banii caci nu mai avem nimic de pierdut! Ori vanduti si saraci ori vanduti dar bogati!

Marian Cocos: Am fost foarte suparat ca ati facut vrerea DNA si a lui Iohannis si ati exclus din Guvern doua doamne apreciate de noi. V-ati mai spalat din pacate cu aceasta ordonanta pe care o apreciez corecta pentru noi romanii. Mai aveti de trecut un hop cu Legile Justitiei. Daca Iohannis si CSM lui Iohannis se mai opun mult faceti referendum pe Legile Justitiei. Veti castiga precis.

Andrei Horia: Puneti la punct multinationalele alea odata! Bagati-le in legalitate! Impozitati-le! Vor fi bani pt toate apoi! Aveti tot sprijinul nostru la urmatoarele alegeri!

Tabara CONTRA

Nicu Achim Pagina Oficiala: A-nceput sa se vada cresterea in buzunar. 1 euro: 4.6279

Adrian Tuglea: Si ratele cresc, pentru ca.....? Si preturile cresc, pentru ca...?

Adelina Adi: Numai minciuni......tot e doar pe hartie!

Has Marius: Crestere pe consum cu bani imprumutati, cine va plati datoriile? Tot PSD?

Marius Nadolu: Sa se confiste plugurile chiaburilor! Sa aflam cine detine valuta ascunsa!! glumesc..

Chiforeanu FloriansiBiancaBoss: daca ai crestere economica de 6,1%, de ce *** te mai imprumuti la banci in fiecare saptamana cu zeci si sute de milioane de euro? De ce dracului a sarit Roborul in aer si implicit ratele la banci, pretul la carburanti, pretul la gaze, pretul la oua, de ce s-a dus in cap leul? Care e logica?

Daniel Alexandru: Da-mi pilonul 2 inapoi hotule! Talharule!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Mihai Tudose crestere economica , #premier