Tudose compara scrisoarea antiDragnea cu Declaratia de Independenta a SUA: Ati vazut-o? Nu. Totusi, exista!

Luni, 17 Septembrie 2018, ora 16:40
6775 citiri
Tudose compara scrisoarea antiDragnea cu Declaratia de Independenta a SUA: Ati vazut-o? Nu. Totusi, exista!
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Fostul premier Mihai Tudose a comparat scrisoarea antiDragnea din PSD cu Declaratia de Independenta a SUA.

"Unii au sustinut ca nu exista, ca ei nu au vazut-o. Dumnezeule, dumneavoastra ati vazut, ati semnat Declaratia de Independenta a Statelor Unite? Nu. Exista totusi, nu?", a spus luni, la Parlament, deputatul PSD Mihai Tudose, intrebat daca exista scrisoarea vehiculata in spatiul public prin care nemultumitii din partid ar dori schimbarea presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Mihai Tudose a adaugat ca nu a semnat o scrisoare in acest sens.

"Eu nu am semnat acea scrisoare", a precizat fostul premier.

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, sambata, la finalul unei sedinte cu liderii organizatiilor PSD din Transilvania, ca filialele din Ardeal ii solicita presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, convocarea unei sedinte a CExN pentru "a clarifica eventualele nemultumiri" din partid. Potrivit acestuia, organizatiile judetene PSD din Ardeal sustin "fara rezerve" Guvernul.

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat vineri ca este nevoie de organizarea "rapida" a unei sedinte CExN, saptamana viitoare, pentru a se stabili prin vot daca partidul "este pe ideea dnei Firea sau nu".

Gabriela Firea a transmis vineri ca nu se afla in fruntea niciunei razmerite, dar ca se va alatura oricarei initiative pentru "modernizarea" PSD si ca Liviu Dragnea a oferit primele 3 locuri de pe lista pentru europarlamentare "la cel putin 30 de colegi".

Tot mai multi membri social democrati au spus pe 13 septembrie ca asa-zisa scrisoare a celor peste 20 de lideri PSD nu ar exista, motiv pentru care ea nici nu a aparut in spatiul public.

Joi, surse politice sustineau ca mai multe organizatii PSD au discutat despre retragerea sprijinului lui Liviu Dragnea.

Scrisoarea care nu exista?

"E o petarda. Nu a vazut-o nimeni. E o bazaconie. E ceva ce nu a vazut nimeni. Orice document apare, orice sursa, din 28 de organizatii, ar fi trimis-o presei", a declarat deputatul PSD, Valeriu Steriu, la Antena 3.

"Nimeni nu a auzit ca presedintele sa fi comandat o sedinta larga cu sefii judeteni, presedinti si le supui la vot sa iti dea un mandat pentru ceva. Nu poti pe persoana fizica in PSD sa vii sa ceri ceva. Adversarii nostri incearca din ce in ce mai prost sa butoneze oamenii, ca alta explicati nu avem", a afirmat si Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Anterior, deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca este sezonul scrisorilor pierdute.

Viceprim-ministrul Paul Stanescu si peste 20 de lideri judeteni social-democrati au discutat despre o posibila actiune de retragere a sprijinului politic pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. In spatiul public aparusera informatii ca ar fi si o scrisoare semnata de cei nemultumiti.

Citeste si Lideri PSD despre care s-a spus ca au semnat o scrisoare anti-Dragnea, "mesaj de unitate pentru partid"

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Tudose scrisoare Dragnea PSD , #Liviu Dragnea