Scandalul din Pro Romania ia amploare. Mihai Tudose: Nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai demisia? Ca sa nu te mai deranjam...

Marti, 05 Noiembrie 2019, ora 12:08
17320 citiri
Scandalul din Pro Romania ia amploare. Mihai Tudose: Nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai demisia? Ca sa nu te mai deranjam...
Foto: Arhiva Facebook/ Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose cere demisia liderului Pro Romania, Victor Ponta, in contextul scandalului din partid.

Amintim ca luni, ziua in care a fost votat Guvernul Orban, Mihai Tudose si Victor Ponta au lansat unul la adresa celuilalt acuzatii dure.

Acum, Mihai Tudose ii cere demisia lui Ponta, intr-o postare pe Facebook, si sustine ca acesta a negociat sustinerea Guvernului Orban doar in nume propriu.

"Scoala lui Dragnea....

Adica: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu... este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de tradare, infierat, desfiintat etc.

Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut si ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu 'parerea' liderului-unic-si-absolut-care-numai-el-are-solutii-bune.

Nici eu si nici colegii mei nu am incalcat nicio hotarare a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindca acestea, structurile statutare in care trebuiau luate deciziile in aceste momente... nu au fost convocate.

Am avut in schimb, ca reper absolut, opinia liderului...

Care acum spune public ca da afara fondatorii partidului (care ocupa si primele pozitii de conducere in partid).

Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacsu acuzandu-l ca negociaza cu Orban.... (acuzatie nefondata, nedovedita, de un ridicol extrem)

Nu cumva vi se pare ca se repeta scenariul....

Pe mine m-a acuzat acum VVP de acelasi lucru... si ieri era revoltat ca eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid si de la guvern pe Facebook... si inca nu ne-a spus de frica cui...", a scris Mihai Tudose pe reteaua sociala.

El il intreaba pe Ponta daca nu vrea sa isi dea demisia, in conditiile in care toate negocierile purtate de acesta in ultimul timp au esuat.

"In conditiile in care toooooate 'negocierile' duse de Victor in ultimul timp (absolut toate fiind facute fara girul unui for statutar) au esuat, in conditiile in care esti foarte deranjat ca nici cei mai apropiati colegi din conducerea ProRomania nu-ti impartasesc 'strategiile'.... nu ai vrea tu, Victor, ca in loc sa ameninti tu cu excluderi si schimbari de presedinti de organizatii, de excluderi de membri fondatori si oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astazi partidul... nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai tu demisia? Ca sa nu te mai deranjam....", a conchis fostul premier.

A.D.

Fostul premier Mihai Tudose, mesaj ironic pentru Florin Citu: "Copilul durerii pleaca la Bruxelles. Romania, impotenta in a prezenta un plan pentru banii europeni"

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#scandal Pro Romania Tudose Ponta, #Mihai Tudose Victor Ponta demisie , #PSD