Pro Romania ii cere lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar

Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 16:38
11473 citiri
Pro Romania ii cere lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar
Foto: Arhiva Facebook/ Mihai Tudose

Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, ii cere lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar.

Solicitarea vine in conditiile in care Tudose a declarat, la inceputul lunii noiembrie, ca Guvernul Orban trebuie votat, iar in opinia membrilor Pro Romania "acum este sustinator PNL".

"Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa nu mai tranzactioneze voturile partidului pentru avantaje personale!

Pro Romania considera ca Mihai Tudose a plecat din partid atunci cand a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, intrucat acum este sustinator al PNL, asteptam sa dea dovada de minima onoare si bun simt, iar in acest sens sa redea partidului mandatul de europarlamentar.

Atragem atentia asupra faptului ca functia de europarlamentar a fost castigata de Victor Ponta, prin munca a mii de colegi si simpatizanti PRO Romania din toata tara.

Chiar daca Mihai Tudose pierde salariul si beneficiile aferente statutului de europarlamentar, avem toate increderea ca Ludovic Orban si PNL il vor recompensa pentru 'serviciile' sale. Faptul ca acum isi negociaza pozitia in PSD este problema sa si a social-democratilor", se arata intr-un comunicat de presa transmis de partid marti.

Mihai Tudose a afirmat, anterior, ca "sansa" acestui partid ar fi "plecarea" liderului Victor Ponta, "care a reusit in cateva luni sa devina nefrecventabil si lipsit de credibilitate".

"Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Ponta de a 'scapa' cat mai repede de toti cei care il 'incurca' nefiind de acord cu toate ideile lui. A reusit sa-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu' lui! A suspendat/indepartat parlamentarii care nu asculta orbeste orice edict. A reusit ca in cateva luni sa devina nefrecventabil si lipsit de credibilitate. Il incurc foarte tare si eu si, in consecinta, face orice sa ma faca sa plec... Stiti cum e vorba aceea cu 'sa te fereasca Domnul de ruga indeplinita'... Fiindca atunci, cu noi toti plecati, el va mai vinde iluzii pana la parlamentare, cand pragul de 5% va fi de neatins... Sansa PRO Victore e ... plecarea ta", a scris Tudose pe Facebook

Vezi si Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Mihai Tudose si-l acuza ca negociaza cu PNL si PSD: Ne-a mintit in fata pe toti!

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Mihai Tudose europarlamentar , #europarlamentar